Wedstrijd : stem voor de Auto van het Jaar 2024 en win een Auto Trends abonnement!

3mnd geleden

Als medeorganisatoren van de verkiezing nodigen we u uit om deel te nemen en te stemmen op uw favoriete auto uit de 7 finalisten van Car of The Year 2024.

Hier is de lijst van de finalisten Auto van het Jaar 2024: 

BMW 5 Reeks

BYD Seal

Kia EV9

Peugeot E-3008/3008

Renault Scenic E-Tech Electric

Toyota C-HR

Volvo EX30

Uw stem telt! Dus neem deel aan onze grote wedstrijd door te stemmen op de auto die volgens u de prestigieuze titel van Auto van het Jaar 2024 verdient. Stemmen zijn geopend tot 20 februari 2024.

Te winnen prijzen

Als beloning voor uw betrokkenheid hebben we 10 gelukkige winnaars voorzien. Elk van hen ontvangt een gratis abonnement van één jaar op het magazine Auto Trends, ter waarde van €40. Of u nu gepassioneerd bent door prestaties, design of innovatie, Auto Trends is de onmisbare referentie voor elke autoliefhebber.

Hoe deel te nemen ?

  1. Bezoek https://www.autotrends.be/nl/wedstrijd/car-of-the-year om de finalisten te ontdekken en te stemmen op uw favoriete auto. Klik hier.
  2. Vul het deelnameformulier in met uw gegevens.
  3. Deel uw stem op sociale media met de hashtag #AutoVanHetJaar2024 en #AutoTrendsMagazine om uw winkansen te vergroten.

De grote winnaarsaankondiging vindt plaats op 26 februari 2024 tijdens een uitzonderlijke ceremonie op de autosalon van Genève. Naast het ontdekken van de Auto van het Jaar 2024 worden ook de gelukkige winnaars van de Auto Trends-abonnementen op deze gelegenheid bekendgemaakt.

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan de bekroning van de meest uitzonderlijke auto van het jaar en om een exclusief abonnement op Auto Trends te winnen!

Veel geluk aan alle deelnemers, en moge de beste auto winnen!

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in