Actu  Toyota

Videos

Politieke correctheid tegen een Toyota-reclame in Engeland

5d geleden | Laurent Zilli
Het is nu verboden voor reclames om mensen te laten dromen door metaforische beelden te gebruiken. Tenminste, dat heeft de Britse reclamewaakhond besloten
Nieuwe auto’s

Dit zijn de drie machtigste automerken ter wereld

6d geleden | Stephane Monsin
Zoals elk jaar heeft Interbrand, het Amerikaanse adviesbureau dat gespecialiseerd is in merkstrategie en design, zijn top 100 van machtigste merken ter wereld gepubliceerd. In de top 10 staan ook drie automerken.
Nieuwe auto’s

Deze kleine stads-SUV is voortaan alleen nog verkrijgbaar als hybride

1w geleden | Stephane Monsin
De Toyota Yaris Cross heeft een grondige technische en technologische update gekregen. De meest opvallende verandering is het verdwijnen van de benzinemotor. Deze is vervangen door een tweede hybride aandrijflijn.
Nieuwe auto’s

Toyota facelift de bestaande bestelwagens en breidt het assortiment uit

1w geleden | Nicolas Morlet
Als partner van Stellantis in het bedrijfswagensegment vernieuwt Toyota zijn ProAce en ProAce City. En het maakt van de gelegenheid gebruik om het aanbod uit te breiden met de ProAce Max, die ons natuurlijk niet vreemd is.
Nieuwe auto’s

Toyota onthult een elektrische Land Cruiser op de Tokyo Motor Show

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Toyota lijkt eindelijk werk te maken van elektrische mobiliteit. Op de Tokyo Motor Show onthult de fabrikant verschillende elektrische prototypes en concepten, waaronder een familiale offroader onder de badge Land Cruiser: de 5s.
Nieuwe auto’s

Toyota bereidt een revolutionair stuur voor

1mnd geleden | Laurent Zilli
Je voeten gebruiken om een auto te besturen? Dat is verleden tijd! Toyota bestudeert een stuurwiel dat nog specialer is dan de afwijkende vorm doet vermoeden. En het idee is niet zo vergezocht.
Nieuwe auto’s

Toyota Hilux GR Sport II: Toyota heeft eindelijk een echte sportieve pick-up!

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Toyota is al enige tijd bezig de Hilux op te leuken met speciale versies om het solide, serieuze imago van de pick-up wat op te fleuren. Maar met deze tweede GR Sport tilt de fabrikant de zaken naar een heel ander niveau.
Nieuwe auto’s

De elektrische sportauto van Toyota staat voor de deur

1mnd geleden | Laurent Zilli
Toyota staat op de Japan Mobility Show met onder andere een concept dat een beetje peper toevoegt aan het elektrische deel van zijn toekomst.
Nieuwe auto’s

Porsche, Volvo en Toyota hebben de meest loyale klanten

1mnd geleden | Nicolas Morlet
We kennen allemaal wel iemand die zweert bij één merk als het om auto's gaat en die dat voor geen goud zou willen veranderen. Misschien telt dat wel voor jezelf. In een onderzoek van gespecialiseerd adviesbureau J.D. Power is gekeken naar de merken...
Nieuwe auto’s

Toyota Yaris krijgt binnenkort 300 pk?

2mnd geleden | Laurent Zilli
Volgens geruchten uit Japan zou het vermogen van de Toyota GR Yaris aanzienlijk kunnen toenemen bij de volgende update. Een automatische versnellingsbak is ook in de maak.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in