Actu  Toyota

Nieuwe auto’s

1994, prachtjaar ook voor Toyota

1mnd geleden
Het gebeurt niet elke dag dat een populair tijdschrift zijn 30ste verjaardag viert. Toyota wilde de kans grijpen om Auto Trends een gelukkige verjaardag te wensen, aangezien dit tijdschrift even oud is als een van de meest opvallende modellen uit onze...
Nieuwe auto’s

En de properste auto ter wereld is...

1mnd geleden | Laurent Zilli
Een Amerikaanse non-profitorganisatie heeft haar jaarlijkse rapport gepubliceerd, waarin auto's worden gerangschikt op hun "ecologische gevoel". Verrassing (of niet), de beste leerling van de klas is niet 100% elektrisch.
Nieuwe auto’s

Toyota bestudeert een CO2-stofzuiger

1mnd geleden | Laurent Zilli
Laten we ons niet vergalopperen, de technologie staat nog in zijn kinderschoenen. Maar het idee bestaat erin om auto's uit te rusten met een apparaat dat CO2 uit de lucht absorbeert. Dit gaat verder dan "CO2-neutraal".
Autotests

Testrit Toyota Yaris 2024 : hybride forever !

2mnd geleden | Stephane Monsin
Bij de mid-cycle update bevestigt de stadswagen van Toyota zich meer dan ooit als een vertegenwoordiger van hybride technologie. Niet alleen verwijdert ze de benzinemotor uit haar catalogus, maar voegt daar bovendien een tweede geëlektrificeerde...
Nieuwe auto’s

Toyota lanceert mogelijk een luxemerk boven Lexus

2mnd geleden | Laurent Zilli
Terwijl Lexus geboren werd om mee te doen in de speeltuin van de Duitse merken, zou het nieuwe merk het wel eens gemunt kunnen hebben op de meest prestigieuze Britse merken...
Nieuwe auto’s

Toyota stopt niet met de ontwikkeling van verbrandingsmotoren

3mnd geleden | Laurent Zilli
Tijdens een persconferentie op de Tokyo Motor Show werd bevestigd dat Toyota geen deuren sluit op zijn weg naar koolstofneutraliteit.
Nieuwe auto’s

Toyota verbetert bZ4X met sneller opladen en nieuwe functies

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Toyota introduceert een reeks updates voor zijn elektrische SUV bZ4X , met de nadruk op efficiënter opladen en een aantal verbeterde comfort- en veiligheidsdetails.
Nieuwe auto’s

Wedstrijd : stem voor de Auto van het Jaar 2024 en win een Auto Trends abonnement!

3mnd geleden
Als medeorganisatoren van de verkiezing nodigen we u uit om deel te nemen en te stemmen op uw favoriete auto uit de 7 finalisten van Car of The Year 2024.
Nieuwe auto’s

Een nieuwe auto kopen is een kopzorg voor de helft van de Belgen

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Stijgende prijzen, onzekerheid over de keuze van de aandrijflijn, een informatie-indigestie: Belgen zijn besluitelozer dan ooit als het op het vervangen van hun auto aankomt. Eén op de drie stelt de aankoop van een nieuwe auto zelfs uit, ofwel omdat...
Nieuwe auto’s

Top 5 van nieuwigheden met verbrandingsmotor die hun stempel zullen drukken op 2024

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Auto's met verbrandingsmotoren hebben hun laatste woord nog niet gezegd! Hier zijn vijf modellen die het publiek in 2024 zullen boeien... én in de jaren daarna.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in