Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

Fiat Topolino, de Italiaanse verrassing

1d geleden | Laurent Zilli
We wisten al lang dat Fiat een eigen versie van de Citroën AMI in gedachten had. En net als bij Opel verwachtten we een simpele rebadging. Maar nee.
Nieuwe auto’s

General Motors is officieel terug

1d geleden | Laurent Zilli
Het idee werd iets meer dan een jaar geleden geopperd, en nu is het officieel. De Amerikaanse reus keert terug naar het oude continent, waar het al enkele jaren zo goed als afwezig is.
Nieuwe auto’s

635 pk: de krachtigste Range Rover ooit geproduceerd!

1d geleden | Nicolas Morlet
Geen spoor van soberheid bij Range Rover. Terwijl de fabrikant grootse plannen heeft voor de elektrificatie van zijn gamma in de toekomst, gaat het laatste nieuws over loodvrije benzine en adrenaline: de nieuwe Range Rover Sport SV is het krachtigste...
Nieuwe auto’s

Frankrijk heeft zijn eerste "gigafactory" voor batterijen

1d geleden | Laurent Zilli
Deze inhuldiging, het resultaat van een partnerschap tussen Stellantis, Mercedes en TotalEnergies, is de eerste in een reeks die het noorden van Frankrijk in de komende maanden en jaren zou moeten zien.
Nieuwe auto’s

Ook de Citroën C5 Aircross krijgt een nieuwe hybride motor

1d geleden | Nicolas Morlet
De hybridisering is - eindelijk - aan de gang bij Stellantis. In navolging van de Peugeot 3008 en 5008 krijgt nu ook de Citroën C5 Aircross, zijn neefje bij het merk met de chevrons, een geheel nieuwe 136 pk sterke hybride motor.
Nieuwe auto’s

Kia onthult Europese specificaties EV9

3d geleden | Nicolas Morlet
Met de EV9 blijft Kia zijn gamma uitbreiden. Dit nieuwe vlaggenschip kan je beschouwen als het elektrische alter ego van de Sorento SUV, die in het gamma blijft. Maar bovenal betekent het een kwantumsprong in termen van technologie, met name op het...
Nieuwe auto’s

Renault kiest België als locatie voor de internationale testritten van de nieuwe Clio

3d geleden | Stephane Monsin
Enkele weken na de onthulling is de nieuwe Clio klaar voor de eerste rijtesten door de pers. De autofabrikant heeft de wegen van Waals-Brabant gekozen om hem te tonen aan journalisten uit de hele wereld. En dat is een kleine gebeurtenis.
Nieuwe auto’s

Honda valt aan: drie nieuwe modellen voor het einde van het jaar

2w geleden | Laurent Zilli
Meer schildpad dan haas als het gaat om het tempo van lanceringen, kondigt Honda verrassend genoeg drie nieuwe modellen in één keer aan. Ze zullen allemaal voor 2024 bij de dealers staan.
Nieuwe auto’s

Cupra Raval: de toekomstige elektrische Ibiza

2w geleden | Laurent Zilli
Voordien bekend als de UrbanRebel Concept, heeft Cupra's toekomstige stadsauto nu ook officieel een naam.
Nieuwe auto’s

De Citroën C4 X krabbelt terug

3w geleden | Laurent Zilli
De C4 X, de kofferbakversie van de C4, die enkele maanden geleden in België werd gelanceerd, zou alleen in een 100% elektrische versie op de markt komen. Citroën is nu echter op deze beslissing teruggekomen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in