Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

Dit is de Volvo EX30, de nieuwe elektrische lieveling?

5u geleden | Nicolas Morlet
Volvo breidt zijn gamma uit met een gloednieuw model: de EX30. Een compacte SUV uit het B-segment die, in lijn met de richting die Volvo is ingeslagen, volledig elektrisch zal zijn. Een ambitieuze nieuwkomer dat Volvo aankondigt als een van zijn...
Nieuwe auto’s

Citroën AMI For All, mobiliteit in de breedste zin van het woord

1d geleden | Laurent Zilli
Dit is nog maar een prototype, maar er zit een écht idee achter. Deze AMI is getransformeerd om meer mobiliteit te bieden aan mensen voor wie mobiliteit een uitdaging is.
Nieuwe auto’s

Grote facelift voor Kia Picanto

1d geleden | Laurent Zilli
Ze zouden pas eind juni verschijnen, maar er zijn al foto's van de vernieuwde Kia Picanto uitgelekt op het internet. En je mag zeggen dat de fabrikant zich ver van een schuchtere aanpak hield.
Nieuwe auto’s

Betaling met bankkaart eindelijk mogelijk bij alle snellaadstations in de EU

2d geleden | Nicolas Morlet
Meer nog dan de actieradius van voertuigen is het de oplaadinfrastructuur die het gebruiksgemak van elektrische auto's in Europa in de weg staat. Niet alleen omdat deze ontoereikend is, maar ook omdat het gebruik ervan zo ingewikkeld verloopt. Hoe...
Nieuwe auto’s

Lexus onthult de LBX, een kleine SUV voor de Europese markt

2d geleden | Nicolas Morlet
Lexus voegt een nieuwe SUV aan zijn gamma toe. Met een lengte van 4,20 m is dit het meest compacte model dat de fabrikant ooit heeft geproduceerd en hij zal kunnen vertrouwen op zijn unieke aandrijflijn om zich een plaats te veroveren in een zeer...
Nieuwe auto’s

Fiat Topolino, de Italiaanse verrassing

4d geleden | Laurent Zilli
We wisten al lang dat Fiat een eigen versie van de Citroën AMI in gedachten had. En net als bij Opel verwachtten we een simpele rebadging. Maar nee.
Nieuwe auto’s

General Motors is officieel terug

4d geleden | Laurent Zilli
Het idee werd iets meer dan een jaar geleden geopperd, en nu is het officieel. De Amerikaanse reus keert terug naar het oude continent, waar het al enkele jaren zo goed als afwezig is.
Nieuwe auto’s

635 pk: de krachtigste Range Rover ooit geproduceerd!

4d geleden | Nicolas Morlet
Geen spoor van soberheid bij Range Rover. Terwijl de fabrikant grootse plannen heeft voor de elektrificatie van zijn gamma in de toekomst, gaat het laatste nieuws over loodvrije benzine en adrenaline: de nieuwe Range Rover Sport SV is het krachtigste...
Nieuwe auto’s

Frankrijk heeft zijn eerste "gigafactory" voor batterijen

4d geleden | Laurent Zilli
Deze inhuldiging, het resultaat van een partnerschap tussen Stellantis, Mercedes en TotalEnergies, is de eerste in een reeks die het noorden van Frankrijk in de komende maanden en jaren zou moeten zien.
Nieuwe auto’s

Ook de Citroën C5 Aircross krijgt een nieuwe hybride motor

4d geleden | Nicolas Morlet
De hybridisering is - eindelijk - aan de gang bij Stellantis. In navolging van de Peugeot 3008 en 5008 krijgt nu ook de Citroën C5 Aircross, zijn neefje bij het merk met de chevrons, een geheel nieuwe 136 pk sterke hybride motor.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in