Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

Mini Aceman: een echte kleine Countryman!

12u geleden
Mini onthulde zijn nieuwe model in Shanghai: een compacte SUV genaamd de Aceman, die uitsluitend met een elektrische aandrijflijn naar ons toe komt.
Nieuwe auto’s

Smart #5: Smart neemt verder hoogte

13u geleden
Met zijn modellen #1 en #3 heeft Smart zijn imago als fabrikant van "kleine" auto's al van zich afgeschud, maar wacht maar tot je de volgende #5 ziet! Deze concept die werd onthuld op de Beijing Motor Show geeft een glimp van een echte gezinsauto met...
Nieuwe auto’s

Opel presenteert de tweede generatie van zijn Grandland

1d geleden
Opel zet zijn volgende stap na de Frontera zet en presenteert zijn vlaggenschip: de Grandland. Net als alle nieuwe modellen van Stellantis heeft de SUV nu een 100% elektrische versie.
Nieuwe auto’s

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, bliksemse prestaties

2d geleden
De nieuwe generatie van de Mercedes-AMG GT belooft een elektrificerende rijervaring, met een hybride 63 S E PERFORMANCE.
Nieuwe auto’s

Een V8 en 500 pk voor de nieuwe Porsche Cayenne GTS

2d geleden
Tussen de S-versies en de denderende Turbo-modellen komt de Cayenne GTS met een krachtige 4 liter twin-turbo V8.
Nieuwe auto’s

Volvo EX30, de tegenstrijdigheid van kracht

3d geleden
Trots op zijn nieuwste model nodigde Volvo de pers en influencers uit om op een bevroren Zweeds meer achter het stuur te kruipen. Het doel was om te bewijzen dat een elektrische auto zelfs in deze extreme omstandigheden net zo veilig en efficiënt kan...
Nieuwe auto’s

AC Schnitzer maakt van de BMW X5 xDrive 40d een monster

6d geleden
Na de recente restyling ligt de BMW X5 ook weer op de tekentafel bij AC Schnitzer. Met hun aanpassing van de dieselversie xDrive 40d laat de Duitse tuner geen kans onbenut.
Nieuwe auto’s

De CX-80, Mazda's nieuwe vlaggenschip, arriveert in Europa

6d geleden
Mazda presenteert zijn nieuwe SUV, de CX-80. De Japanse fabrikant komt in eerste instantie met een dieselversie met milde hybridisering en een plug-inhybride op benzine.
Nieuwe auto’s

Citroën C3 Aircross: 7 zitplaatsen, elektrisch, maar ook...

1w geleden | Laurent Zilli
Hij werd eind 2023 aangekondigd, daags na de presentatie van de nieuwe C3. Dit is de SUV-versie, die een beetje is gegroeid om de eerste SUV met zeven zitplaatsen in zijn categorie aan te bieden.
Nieuwe auto’s

Grote operatie voor de Nissan Qashqai

1w geleden | Laurent Zilli
Nissans bestverkopende cross-over ondergaat een grote facelift. Maar het gezicht is niet het enige dat deze midcareer update onder handen neemt.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in