Porsche-collectie te koop: alles... of niets!

1mnd geleden | Laurent Zilli

Een Britse specialist biedt momenteel een zeer ongebruikelijk lot aan. Als ze geïnteresseerd zijn, moeten potentiële kopers alles op de foto nemen. En dan bedoelen we ook ALLES!

Voor liefhebbers van de Porsche 911 brengt deze collectie het beste samen van wat de fabrikant de afgelopen twintig jaar heeft gemaakt. Allemaal gebaseerd op de 992-generatie en allemaal uitgerust met een atmosferische zescilinder-boxermotor (met andere woorden, zonder turbo, wat Porsche-liefhebbers oneindig veel zuiverder vinden), kunnen deze 911's als volgt worden onderverdeeld: een 911 R uit 2016 (991 exemplaren wereldwijd), een GT3 Clubsport, een GT3 Touring, een GT3 Cup en een GT3 R, allemaal uit 2018, en tot slot een GT3 RS Weissach uit 2019. Is er één in het bijzonder die jouw fantasie prikkelt? Sorry, maar we herhalen het nog één keer: het is alles of niets.

MAN TGX

En als we alles zeggen, dan geldt dat ook voor de MAN-camion en de bijhorene transporttrailer. De Oostenrijkse architect Alexander Serda is de man achter de verkoop. Hij stelde zijn verzameling geduldig op, geïnspireerd door het houten vrachtwagentje waar hij als kind mee speelde. Het idee is zeker gek, maar het is ook mooi in de ogen van iedereen die, zoals ondergetekende, ook met autotransportwagens van Majorette of Matchbox heeft gespeeld. Hoeveel dit pakket kost? Dat wordt alleen op aanvraag gemeld. En zoals ze in dit soort gevallen zeggen: als je het moet vragen, wil dat zeggen dat je het niet kunt betalen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in