Insoliet

Insoliet

Renault 5 al verkrijgbaar als speciale serie Roland-Garros

17u geleden
Renault biedt nu al een speciale serie van zijn R5 aan ter gelegenheid van de samenwerking met het beroemde tennistoernooi Roland Garros in Parijs. Het model heeft een speciaal kleurenschema en een aantal slimme details aan boord.
Insoliet

Nuluitstoot tegen 2050: Europa is er niet klaar voor, zegt de Europese Rekenkamer

18u geleden
Een verslag van de Europese Rekenkamer belicht de grote uitdagingen waarmee de Europese Unie wordt geconfronteerd in haar streven naar koolstofneutraliteit in de autosector.
Insoliet

Car-Pass heeft zijn jaarverslag gepubliceerd!

18u geleden
Car-Pass heeft zijn jaarverslag gepubliceerd. In 2023 werden meer dan 19 miljoen kilometerstanden genoteerd, een record in België.
Insoliet

Elektrische auto's recupereren tot 40% van hun energie, volgens Touring

18u geleden
Uit een studie van Touring blijkt dat elektrische auto's tot 40% van de tijdens het rijden verbruikte energie kunnen terugwinnen.
Insoliet

Smeervetten: stille beschermers van de mechanica

19u geleden
Als olie niet meer genoeg is, nemen vetten het over om een soepele beweging te garanderen. Hoewel weinig bekend, zijn deze vetten van vitaal belang voor de gezondheid van je auto.
Insoliet

Retromodel van Toyota gebaseerd op Hilux onder de hamer

1d geleden
Een zeldzame Toyota Classic uit 1996, gebouwd op 100 exemplaren, wordt in mei geveild door Mecum. Schijn bedriegt, want dit model is gebaseerd op een pick-uptruck.
Insoliet

Spa Classic, Porsche 917 op het programma!

2d geleden
De terugkeer van de Spa Classic in mei belooft een spannend spektakel, met de mooiste historische auto's die het circuit van Spa-Francorchamps bestormen, evenals een exclusieve tentoonstelling met 917-modellen!
Insoliet

Auto van het Jaar 2025: een shortlist van kandidaten

3d geleden | Laurent Zilli
De jury van de Europese Auto van het Jaar gaat al aan de slag met de titel voor 2025. Er is een eerste lijst met potentiële kandidaten opgesteld, maar niets staat al vast.
Insoliet

Wallonië investeert (eindelijk) in een snellaadnetwerk

3d geleden | Laurent Zilli
Terwijl België goed op weg is om zijn Europese engagement voor een elektrisch oplaadnetwerk na te komen, is het bekend dat Wallonië ver achterblijft op Vlaanderen. Maar er beginnen dingen te veranderen.
Insoliet

Geen animo voor elektrische auto's in Europa, maar hybrides doen het beter

6d geleden | Laurent Zilli
Maart was een goede maand voor de verkoop van hybride auto's en registraties. Voor 100% elektrische auto's was het echter eerder een fiasco.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in