Mercedes


Actu  Mercedes

Nieuwe auto’s

Mercedes CLE Cabrio 2024: vol vitamine D

1w geleden | Laurent Zilli
De aankondiging van een cabriolet, wanneer je maandenlang alleen maar grijze luchten hebt gezien, is als een sprankeltje hoop, het vooruitzicht op een helderdere en blauwere toekomst.
Nieuwe auto’s

De Mercedes EQG wordt gekeurd door zijn voorganger

2w geleden | Laurent Zilli
Mercedes lanceert een reeks humoristische videofilmpjes waarin de aankomende elektrische G-Klasse zijn legendarische voorgangers ontmoet.
Nieuwe auto’s

7 op de 10 verkochte Mercedes-auto's in België zijn nu geëlektrificeerd!

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Gisterenochtend presenteerde Mercedes zijn verkoopcijfers voor België voor 2023. Met een stijging van het aantal inschrijvingen met 20% staat Mercedes helemaal aan de voet van het podium, maar het zijn vooral de elektrificatiecijfers van de...
Nieuwe auto’s

Top 5 van nieuwigheden met verbrandingsmotor die hun stempel zullen drukken op 2024

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Auto's met verbrandingsmotoren hebben hun laatste woord nog niet gezegd! Hier zijn vijf modellen die het publiek in 2024 zullen boeien... én in de jaren daarna.
Classics

Mercedes verhuurt haar museumstukken voor de Mille Miglia

2mnd geleden | Laurent Zilli
Je kunt deelnemen aan de Mille Miglia aan het stuur van een Mercedes 300 SL, zelfs als je er geen bezit. Maar het kost je wel zoveel als een nieuwe S-Klasse.
Nieuwe auto’s

Mercedes SL 63 AMG S E Performance 2024: 816 pk dankzij F1-technologie!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Mercedes-AMG topt het SL-gamma af met een nieuwe variant die werkelijk waanzinnig is: de 63 S E Performance, die een V8 en een elektromotor gebruikt voor absoluut ongelooflijke prestaties!
Nieuwe auto’s

Mercedes-AMG CLE 53 Coupé: het 'echte spul' onder de motorkap

2mnd geleden | Laurent Zilli
Ergens in Duitsland droomt een handjevol die-hards nog steeds van auto's die veel lawaai maken, zonder dat ze 1,80 meter hoog zijn. Liefhebbers?
Nieuwe auto’s

Dit zijn de drie machtigste automerken ter wereld

2mnd geleden | Stephane Monsin
Zoals elk jaar heeft Interbrand, het Amerikaanse adviesbureau dat gespecialiseerd is in merkstrategie en design, zijn top 100 van machtigste merken ter wereld gepubliceerd. In de top 10 staan ook drie automerken.
Nieuwe auto’s

Autosalon van Genève 2023: geen Mercedes en geen BMW

3mnd geleden | Laurent Zilli
Na een afwezigheid van vier jaar en de oprichting van een 'franchise' in Qatar keert het autosalon van Genève volgend voorjaar eindelijk terug naar zijn thuisbasis. Maar we beginnen ons vragen te stellen bij de lijst met aanwezigen...
Nieuwe auto’s

Mercedes-AMG GLC: alleen met viercilinders

4mnd geleden | Laurent Zilli
De prestatiedivisie van Mercedes heeft zojuist haar versie van de onlangs vernieuwde GLC SUV gepresenteerd. Net als bij de C-Klasse komt het vermogen nu uitsluitend van een geëlektrificeerde viercilindermotor.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in