Mercedes


Actu  Mercedes

Insoliet

Mercedes-klanten duwen richting verbrandingsmotoren

1w geleden | Laurent Zilli
Het merk met de ster heeft al laten weten dat het project om tegen 2030 een volledig elektrisch merk te worden, wordt heroverwogen. En degenen die dit project het meest tegenhouden zijn niet degenen die je zou verwachten...
Insoliet

Een Mercedes-taxi heeft 7 miljoen km op de teller

3w geleden | Laurent Zilli
Hij heet Dominguito en is een echte "beroemdheid" geworden in Maspalomas, een plaats in de regio Tenerife. Onvermoeibare werker Dominguito is eigenlijk geen persoon maar een taxi.
Insoliet

De nieuwste verzamelrage: oude Mercedessen

1mnd geleden | Laurent Zilli
De prijs van "jonge oldtimers" komt misschien als een verrassing voor niet-ingewijden, maar zelfs kenners staan aan de grond genageld door deze nieuwe trend: zescijferige prijzen voor diesel-Mercedessen!
Nieuwe versies

Mercedes van HWA Evo: echte beelden en technische info

1mnd geleden | Laurent Zilli
Eind 2023 werden de eerste schetsen onthuld van een veelbelovende restomod, die een icoon uit de jaren 80 nieuw leven inblaast. Vandaag geeft het bedrijf achter het project nieuwe informatie vrij.
Nieuwe versies

Mercedes-AMG PureSpeed, voor 250 bevoorrechte mensen

2mnd geleden | Laurent Zilli
Geïnspireerd door de wereld van F1 en met een aantal eerbetonen aan de geschiedenis van Mercedes in legendarische wedstrijden, wil deze PureSpeed in dezelfde categorie spelen als Ferrari en Aston Martin.
Nieuwe auto’s

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, bliksemse prestaties

3mnd geleden
De nieuwe generatie van de Mercedes-AMG GT belooft een elektrificerende rijervaring, met een hybride 63 S E PERFORMANCE.
Nieuwe auto’s

Mercedes bereidt een 100% elektrische G-Klasse op miniformaat voor

3mnd geleden
De eerste elektrische G-Klasse wordt deze maand onthuld op de Auto Show China in Peking, maar begin 2027 komt er ook een 'babyversie' van Mercedes' legendarische SUV op de markt.
Nieuwe versies

De Mercedes EQS ziet er eindelijk uit als een Mercedes

3mnd geleden | Laurent Zilli
Mercedes heeft niet alleen maar lof gekregen voor het design van zijn elektrische sedans. De update van de fabrikant pakt dus enkele kleine punten aan.
Nieuwe auto’s

Update voor Mercedes G-Klasse

3mnd geleden | Laurent Zilli
De huidige generatie van de G, die in 2018 werd gelanceerd, krijgt zijn eerste grote update, in aanloop naar de op til zijnde elektrische versie. Het iconische uiterlijk is gelukkig intact gebleven.
Nieuwe auto’s

Vierpitter voor de Mercedes-AMG GT

4mnd geleden | Laurent Zilli
Voor het eerst wordt de sportcoupé van AMG aangeboden met een viercilindermotor. Het ligt voor de hand dat dit wel eens de leukste en meest wendbare versie uit het hele gamma zou kunnen zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in