Actu  Ford

Nieuwe auto’s

Ford Explorer EV: een levensecht avontuur

1d geleden
Om de mogelijkheden van de Explorer EV te demonstreren, heeft Ford de handen in elkaar geslagen met de avontuurlijke influencer Lexie Alford (Lexie Limitless). Op het programma: een reis rond de wereld!
Nieuwe auto’s

De 5 belangrijkste kwaliteiten van de Ford Explorer EV

1w geleden
Een compact formaat en snelle laadbeurten om op avontuur te gaan, de allerbeste rijhulp, praktische en innovatieve opbergvakken en ultraconnectiviteit: de gloednieuwe 100% elektrische SUV van Ford heeft genoeg ingrediënten om je voor zich te winnen.
Nieuwe auto’s

Ford Explorer EV 2024: Het aftellen is begonnen

1w geleden
Alhoewel we de winter in gaan, zijn er genoeg redenen om de terugkeer van de zomer te verwelkomen. En een van die redenen is dat, samen met de mooie dagen, ook Fords gloednieuwe 100% elektrische SUV op komst is.
Nieuwe auto’s

Ford stelt investering van 12 miljard euro in EV's uit

4w geleden | Laurent Zilli
Zijn delicate financiële balans en de "fluctuerende markt" voor elektrische auto's dwingen Ford om investeringen in de elektrische transitie uit te stellen.
Nieuwe auto’s

Chinese kopers voor de Ford-fabriek in Duitsland?

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Terwijl de productie van de Focus in de fabriek in Saarlouis (Duitsland) over ongeveer 24 maanden zal worden stopgezet, is Ford er niet in geslaagd een koper te vinden nadat besprekingen met een Chinese partner zijn mislukt. Waarschijnlijk zal de...
Nieuwe auto’s

Ford Puma Vivid Ruby Edition 2023: niet voor grijze muizen

2mnd geleden
Omdat er veel te veel redenen zijn om het leven in grijs te zien, heeft Ford een speciale editie ontwikkeld van een model dat alles in zich heeft om het straatbeeld op te fleuren. Maak kennis met de Puma Vivid Ruby Edition.
Nieuwe auto’s

Ford Kuga Graphite Tech Edition: er is grijs... en grijs

2mnd geleden
Volgens de statistieken van 2022 was grijs de populairste kleur in Europa, want het sierde zomaar eventjes 27% van de nieuwe auto's. A priori ruikt dit naar een krachtig staaltje van monotonie. Behalve dat sommige grijstinten ‘peppier’ zijn dan...
Nieuwe auto’s

Ford Ranger PHEV, de powerbank voor al je gereedschap

2mnd geleden | Stephane Monsin
De Ford Ranger, Europa's bestverkochte pick-up, introduceert een tot nu toe ongeziene technologie in dit segment: plug-inhybridisatie. En het gaat niet alleen om rijden zonder uitstoot.
Nieuwe auto’s

Ford Puma ST Powershift 2023, leuk en zo handig

2mnd geleden
In kennerskringen is de Puma ST al een referentie onder de sportieve cross-overs. Bij Ford dachten ze dat ze iets moesten verzinnen zodat ook degenen die vooral op zoek zijn naar gebruiksgemak kunnen profiteren van zijn kwaliteiten.
Nieuwe auto’s

Volkswagen, Ford en Citroën: de markt voor zwerfwagens boomt!

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Op het Caravan Salon in Düsseldorf, Europa's grootste caravanbeurs, onthulde Volkswagen zijn nieuwe generatie California, de absolute referentie in de categorie van mobilhomes. Maar het Duitse merk is niet het enige, want Ford presenteert ook zijn...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in