Actu  Ferrari

Insoliet

Deze Ferrari is niet wat u denkt

2w geleden | Stephane Monsin
Een Britse carrosseriebouwer van Ferrari’s biedt de ultieme cockpit voor fans van racevideogames: een echte Ferrari 458!
Classics

Weer een gestolen Ferrari jaren later teruggevonden

2w geleden | Laurent Zilli
Is drie maal scheepsrecht? Een week nadat een soortgelijk geval voor het eerst door de media werd opgepikt, is een Ferrari die twee decennia geleden werd ontvreemd teruggevonden. Tot grote vreugde - en gewin - van de rechtmatige eigenaar.
Nieuwe auto’s

Ferrari heeft een patent ingediend voor een verplaatsbare bestuurdersplaats

1mnd geleden | Laurent Zilli
Dagelijks links (of rechts) rijden, maar jezelf in het midden plaatsen voor track days? Geen noodzaak meer om twee auto's te kopen, tenminste als Ferrari zijn idee kan verwezenlijken.
Classics

Een oogverblindende ‘schuurvondst’ in hartje Brussel

2mnd geleden | Laurent Zilli
Een twintigtal Italiaanse en Duitse sportwagens uit de jaren 70 tot 90, zijn uit hun Brusselse schuur gehaald waar ze al een tijdje stonden te slapen.
Classics

Ferrari F40 met vreemde proporties...

2mnd geleden | Laurent Zilli
Raak je scherm niet aan! Als deze F40 een beetje vervormd lijkt, is dat niet te wijten aan het scherm van je apparaat, maar aan de milde waanzin van een Japanse specialist in extreme tuning...
Nieuwe bieding

Wordt dit de duurste auto van het jaar?

2mnd geleden | Laurent Zilli
Deze Ferrari 250 Testarossa is nog zeldzamer dan de 250 GTO en wordt van 21 tot 23 maart online geveild. Het kan al de topper van 2024 worden.
Classics

Deze Ferrari Testarossa wordt binnenkort verminkt in Nederland

3mnd geleden | Laurent Zilli
Als hij klaar is, zal deze auto toetreden tot een club die Ferrari nooit heeft ingewijd en die maar heel weinig leden telt: die van de 'topless' Testarossa’s.
Nieuwe auto’s

Ferrari 499P Modificata: de Le Mans-auto voor rijke klanten

4mnd geleden | Laurent Zilli
Vier maanden na de historische overwinning in de 24 uren van Le Mans, kapitaliseert Ferrari op dit succes met een gelimiteerde serie van de winnende auto, aangeboden aan privéklanten die zich onder elkaar kunnen vermaken op een paar circuits.
Nieuwe auto’s

Het is nu mogelijk om een Ferrari te kopen met bitcoins

5mnd geleden | Nicolas Morlet
Hoewel Ferrari een van de meest beschermende fabrikanten is als het gaat om haar imago en de toegang tot haar auto's, is het merk verrassend ruimdenkend als het gaat om betaalopties. Het biedt nu de mogelijkheid om in cryptocurrencies te betalen.
Nieuwe auto’s

"Ferrari", de eerste trailer van Michael Manns film

6mnd geleden | Laurent Zilli
De film over Enzo Ferrari, geregisseerd door de sublieme Michael Mann, komt deze kerst in de bioscopen. Bijna zonder een woord te zeggen, zet de eerste trailer al de sfeer.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in