Mercedes onthult interieur van volgende elektrische model

9mnd geleden | Nicolas Morlet

Met de EQE op de rails en de EQS SUV in de startblokken, kondigt Mercedes al zijn volgende elektrische model aan: de EQE SUV. Een model dat het midden houdt tussen de twee voornoemde, en waarvan we vandaag het interieur ontdekken... verrassen doet het niet.

Het nieuwe model, dat gewoon EQE SUV wordt genoemd, zal voor de EQE zijn wat de EQS SUV is voor de EQS: een... SUV-variant, ja. So far, so good. Het model beleeft zijn wereldpremière op 16 oktober. En als opwarmertje krijgen we het dashboard al te zien. Net als de anderen, zal hij het optionele Hyperscreen hebben. Dit uit meerdere schermen bestaande dashboard wekt de indruk van een XXL-scherm dat over het gehele oppervlak, benadrukt door de sfeervolle LED-verlichting rond de contouren, doorloopt tot aan de zijdeuren.

Volgens Mercedes zal de EQE de meeste hoofd-, been- en elleboogruimte in zijn klasse bieden. Hij krijgt ook een zwevende middenconsole met veel opbergruimte. Bij de introductie worden vijf interieur- en materiaalcombinaties aangeboden.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in