Deze populaire SUV krijgt een gloednieuw interieur

5mnd geleden | Stephane Monsin

De Hyundai Tucson was in 2022 de bestverkochte compacte SUV in Europa. De Koreaanse fabrikant heeft ons al wat beelden laten zien van zijn tussentijdse facelift.

Hyundai heeft een nieuwe Tucson aangekondigd voor begin 2024. Hoewel nog niet alle kenmerken zijn onthuld, zien we wel al een mild gefacelifte voorkant. Wie goed oplet, ziet de nieuwe rechthoekige vorm van de dagrijverlichting, die bij het huidige model driehoekig is. Het atypische radiatorrooster blijft ongewijzigd.

Hyundai Tucson 2024: bijna onherkenbaar interieur

Maar de grootste verandering bevindt zich aan boord, waar bijna alles opnieuw is ontworpen. Het dashboard is volledig anders. Het herbergt een dubbel scherm dat uit één stuk bestaat. Aan de passagierszijde onthult dit dashboard een nieuwe opbergruimte. De middenconsole is ook opnieuw ontworpen, met de bediening van de versnellingsbak verplaatst achter het stuurwiel, dat ook gloednieuw is. Kortom, het interieur van de Tucson 2024 belooft praktischer te zijn dan ooit. Het is ook ergonomischer, met nieuwe knoppen onder het multimediascherm.

In Europa staat de lancering van de nieuwe Tucson gepland voor begin 2024. De Europese specificaties worden binnenkort bekendgemaakt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in