Actu  Hyundai

Nieuwe auto’s

Hyundai blijft vertrouwen op benzine om mobiliteit betaalbaar te maken

2w geleden
Ondanks een uitgebreid assortiment aan elektrische, hybride en plug-inhybride modellen, blijft Hyundai betaalbare en zuinige benzineauto's aanbieden.
Nieuwe versies

Hyundai Ioniq 5 2024: subtiele update

3w geleden | Quentin Pannaud
Hyundai's grote elektrische sedan krijgt een restyling die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant nogal mager uitvalt maar wel interessant is "onder de motorkap"...
Nieuwe auto’s

Compacte SUV Hyundai Bayon bevestigt

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De Hyundai Bayon, die in 2021 op de markt kwam, belichaamde tot nu toe de pragmatische propositie van Hyundai in het B-SUV-segment, waarbij de Kona voor het fungedeelte zorgde. Nu de Kona volwassener is geworden, heeft de Bayon recht op meer aandacht,...
Nieuwe auto’s

De Hyundai N Vision 74 gaat eindelijk in productie

3mnd geleden | Laurent Zilli
Misschien wel, misschien niet, helemaal niet... Er is zoveel uitstel geweest rond deze concept die Hyundai in 2022 presenteerde. Maar uiteindelijk is het antwoord ja.
Nieuwe auto’s

Hyundai, een voor de hand liggende keuze voor je bedrijfswagen. En wel hierom.

3mnd geleden
De grote veranderingen in het bedrijfswagenlandschap hebben Hyundai in staat gesteld om op te rijzen. De redenen liggen voor de hand. We zetten ze hieronder in detail uiteen.
Nieuwe auto’s

Hyundai KONA 2023: 5 facetten die het verschil maken

3mnd geleden
Hyundai zet zwaar in op zijn nieuwe KONA, gewoon omdat hij zoveel te bieden heeft!
Nieuwe auto’s

Het hele Hyundai-gamma onderscheidt zich door zijn stijl

3mnd geleden
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto die opvalt door zijn unieke stijl, dan verdient Hyundai je aandacht. Het merk loopt voorop in design en creëert een unieke esthetiek voor elk van zijn modellen.
Nieuwe auto’s

Deze populaire SUV krijgt een gloednieuw interieur

4mnd geleden | Stephane Monsin
De Hyundai Tucson was in 2022 de bestverkochte compacte SUV in Europa. De Koreaanse fabrikant heeft ons al wat beelden laten zien van zijn tussentijdse facelift.
Nieuwe auto’s

Amazon gaat auto's online verkopen!

4mnd geleden | Stephane Monsin
Volgens onze gesprekken in de Belgische auto-industrie komt 100% onlineverkoop niet echt van de grond. Maar aan de andere kant van de Atlantische Oceaan lijkt Hyundai er wel in te geloven, want vanaf volgend jaar zal de Koreaanse fabrikant zijn...
Autotests

Test Hyundai Kona EV: nieuwe maatstaf

5mnd geleden | Nicolas Morlet
De Hyundai Kona krijgt een facelift en zet nog steeds een elektrische variant in stelling. De kleine SUV is qua uiterlijk nog steeds origineel en zijn actieradius is verbeterd. Maar is dat echt genoeg tegenover de concurrentie die steeds scherper wordt?

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in