De Lancia Ypsilon maakt wandelingetje op straat

3mnd geleden | Laurent Zilli

Ruim voor de officiële onthulling is de kleine Lancia die het merk buiten Italië zal herlanceren al vanuit bijna elke hoek gefotografeerd.

Wanneer een fabrikant zich voorbereidt op de lancering van een nieuw model, heeft hij natuurlijk 'beeldmateriaal' nodig om de lancering te ondersteunen. Deze beelden kunnen discreet midden in de woestijn worden gemaakt, in een filmstudio onder zware bewaking of, als je het niet erg vindt dat er wat 'uitlekt' op het net, midden in de stad. Het Lancia-team koos voor het laatste.

Onderweg

Er volgden al snel beelden op sociale netwerken. Een korte video toont de Lancia Ypsilon zelfs in actie. Deze beelden stellen ons in staat om de puzzelstukjes, met andere woorden de verschillende onderdelen van de auto die we in teasers, andere lekken en nieuwsberichten hebben gezien, samen te voegen. Onze eerste mening is dat, hoewel het profiel duidelijk lijkt op dat van de Opel Corsa (Lancia's technische tweelingbroer, samen met onder andere de Peugeot 208), de kleine Italiaanse auto behoorlijk origineel is wat betreft de voor- en achterkant. We kunnen niet wachten om hem in het echt te zien om al zijn verdere details te ontdekken.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in