Opel viert 40 jaar Corsa met speciale editie

1j geleden

De eerste Opel Corsa rolde van de band in 1982. Nu, 40 jaar en zes modelgeneraties later, zijn er meer dan 14 miljoen gebouwd. Dat verdient een speciale serie!

Er zullen maar 1.982 exemplaren van de beperkte editie "Corsa 40 Years" worden geproduceerd. Hij wordt aangeboden in een nieuwe carrosseriekleur, "Rekord Red" genaamd. Deze herinnert sterk aan het rood dat op de originele Corsa A werd gebruikt.

Binnenin trekt de "Corsa 40 Years" de kaart van de nostalgie, getuige de zetels met ruitpatroon die modern werden geïnterpreteerd. Ook de markering van de speciale editie wordt uniek. Elke "Corsa 40 Years" krijgt zijn productienummer, van 0001 tot 1982, aangebracht op de zwarte dashboardversiering aan de passagierszijde.

Daarnaast krijgt het speciale model, zoals elke Corsa, een hele reeks comfort- en veiligheidsvoorzieningen standaard. De lijst varieert van een multimediasysteem compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, tot elektronische hulpsystemen voor de bestuurder, zoals een waarschuwing voor een frontale botsing met automatische noodstop, voetgangerdetectie en LED-koplampen. Verwacht wordt dat de verkoop in de komende weken van start gaat.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in