Actu  Lancia

Nieuwe versies

Lancia lanceert de hybride zonder te wachten

3w geleden | Laurent Zilli
Slechts enkele weken nadat de bestellingen in Italië zijn geopend, krijgt de elektrische Lancia Ypsilon bij zijn commerciële debuut al gezelschap van de hybride versie. De prijs is in ieder geval aantrekkelijker...
Nieuwe versies

Lancia herlanceert de Elefantino Rosso

4w geleden | Laurent Zilli
Samen stonden ze synoniem voor sportiviteit en plezier. We hebben het over de letters HF en het galopperende rode olifantje die een comeback maken bij Lancia, in versies boordevol vitaminen.
Nieuwe auto’s

Lancia Ypsilon 2024: De renaissance is ingezet!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De renaissance van Lancia neemt eindelijk een nieuwe, veel concretere wending: het merk heeft zojuist het eerste model van zijn nieuwe tijdperk onthuld, de Ypsilon.
Nieuwe auto’s

Lancia Ypsilon 2024: officiële foto's en lancering in Italië

2mnd geleden | Laurent Zilli
2 februari was een dag met een rode letter voor Lancia, want toen werd officieel de auto gelanceerd die het begin markeert van de Europese omschakeling van het bedrijf.
Nieuwe auto’s

De Lancia Ypsilon maakt wandelingetje op straat

2mnd geleden | Laurent Zilli
Ruim voor de officiële onthulling is de kleine Lancia die het merk buiten Italië zal herlanceren al vanuit bijna elke hoek gefotografeerd.
Nieuwe auto’s

De nieuwe Lancia Ypsilon onbedoeld onthuld, op een hoogst ongebruikelijke manier

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Op de ochtend van 12 december viste een sleepwagenchauffeur in de Doubs in het oosten van Frankrijk een auto uit het kanaal van Montbéliard. Een ogenschijnlijk banaal tafereel, ware het niet dat de auto in kwestie een prototype was van de toekomstige...
Nieuwe auto’s

We weten iets meer over de toekomstige Lancia Ypsilon

4mnd geleden | Stephane Monsin
Lancia keert binnenkort terug naar België - en Europa - met de Ypsilon. Hij wordt in februari volgend jaar in Milaan onthuld in een eerste versie die... gelimiteerd zal zijn!
Nieuwe auto’s

Lancia kondigt 10 verkooppunten in België aan voor zijn comeback

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Stellantis blijft de internationale comeback van het merk Lancia actief voorbereiden. We weten nu iets meer over de strategie van de fabrikant in België.
Nieuwe auto’s

Lancia's renaissance krijgt vorm met een eerste concept car: Pu+Ra HPE

11mnd geleden | Nicolas Morlet
Lancia blijft enthousiast over zijn terugkeer op het internationale autotoneel. De concept Pu+Ra illustreert de stilistische richting die toekomstige productiemodellen zullen volgen.
Nieuwe auto’s

Lancia onthult meer over zijn toekomststrategie

1j geleden | Maxime Pasture
Lancia is de automotive partner van de Metaverse Fashion Week die op 28 maart van start is gegaan. Een ideale gelegenheid voor het Italiaanse merk om wat meer informatie te onthullen over het tijdschema voor haar wedergeboorte...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in