Actu  Smart

Insoliet

Smart vraagt om hulp

1w geleden | Laurent Zilli
De productie van de ForTwo is afgelopen en Smart wil natuurlijk graag een vervanger. Maar zelfs voor een Chinese gigant is het niet te overzien om er zelf een te ontwikkelen.
Nieuwe auto’s

Smart #1 Art Car: een herinnering dat "Smart" ook "art" is

2mnd geleden | Laurent Zilli
Iets meer dan 25 jaar geleden werd een kleine auto met de ziel van een kunstenaar geboren. Tenminste, dat was de droom van een van zijn beschermheren, en vandaag brengt de eerste cross-over van het merk hulde aan die roeping.
Autotests

Testrit Smart #3: bigger is better?

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Smart breidt zijn gamma uit met de #3, een grotere SUV met een meer dynamische uitstraling die gezinnen zal aanspreken. Natuurlijk is hij elektrisch, maar hij blijft wel betaalbaar.
Nieuwe auto’s

Smart viert zijn 25ste verjaardag... met een SUV van 4,4 meter

7mnd geleden | Laurent Zilli
Smart is in München aanwezig om er zijn nieuwste model voor het eerst in Europa te tonen. De #3 is een 100% elektrische cross-over coupé, met ook een speciale editie om de 25ste verjaardag van het merk te vieren.
Nieuwe auto’s

Smart Fortwo: het einde van de elektrische ministadsauto

1j geleden | Stephane Monsin
Mercedes-Benz en Geely, eigenaren van het merk Smart, kondigen aan dat de Smart Fortwo met pensioen gaat. Het merk wil zich concentreren op zijn nieuwe elektrische SUV's.
Nieuwe auto’s

De Smart #1 komt op de markt

1j geleden | Frédéric De Backer
De importeur start de voorbestellingen in België voor lancering in september.
Nieuwe auto’s

Smart wordt ‘Big’

1j geleden | Frédéric De Backer
Na zijn presentatie in China zou deze grote SUV volgend jaar naar Europa moeten komen.
Autotests

Test Smart #1: Mee met de hype

1j geleden | Stephane Monsin
Smart werpt zijn imago als fabrikant van ultra-stadsauto's van zich af en lanceert zichzelf opnieuw met... een elektrische SUV. Maar wees gerust, hij blijft zeer compact en verloochent zijn liefde voor stedelijke centra niet. En bovenal moet hij de...
Nieuwe auto’s

Brabus giet zijn saus over de Smart #1: dat gaat prikken!

1j geleden
De beroemde tuner uit Bottrop, Duitsland, heeft een blik geworpen op de wieg van de Smart #1. Smarts eerste elektrische SUV had met zijn 272 pk al het nodige vermogen, maar het minste wat we kunnen zeggen is dat deze kuur een totale metamorfose...
Nieuwe auto’s

De nieuwe Smart is veel groter dan vroeger

2j geleden | Nicolas Morlet
Vanaf nu zal het merk Smart zijn reis voortzetten onder de auspiciën van de Chinese groep Geely. Een nieuwe wind die gepaard gaat met een nogal radicale koerswijziging: geen kleine stadsauto's meer, maar een chique stads-SUV.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in