Toyota Highlander 2023: nog meer geconnecteerd!

1j geleden

Voor het modeljaar 2023 krijgt de Highlander meer uitrusting en betere connectiviteit. Uiterlijk doen op het 2023-model de nieuwe metallic kleur Cypress Green en nieuwe 20-duimsvelgen in glanzend zwart hun intrede.

Binnenin wordt, naast een nieuw aanpasbaar digitaal instrumentenpaneel, het nieuwe multimediasysteem Toyota Smart Connect met een touchscreen van 12,3 duim en extra functies zoals cloudgebaseerde navigatie met realtime verkeersinformatie en een spraakassistent in de auto geïntroduceerd.

Hoger geplaatste modellen krijgen Smart Connect+, dat een geïntegreerd navigatiesysteem toevoegt dat zelfs zonder cloudverbinding routeplanning mogelijk maakt. Het systeem biedt ook 3D-stadscartografie, verkeersbordherkenning en informatie over de locatie van vaste flitspalen.

De nieuwe systemen bieden handige functies die op afstand kunnen worden gebruikt, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de deuren en het activeren van de alarmlichten om de auto te lokaliseren in een drukke parkeergarage. Draadloze smartphoneconnectiviteit via Apple CarPlay en Android Auto via de kabel zijn ook standaard. Alle Highlander-modellen zijn nu uitgerust met een inductielader, opnieuw geplaatst in de console vooraan voor een vlottere toegang.

De nieuwe Highlander is nu te bestellen, met de eerste leveringen gepland voor het vierde kwartaal van 2022.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in