Nieuwe Fiat 500X Hybrid is geland

1j geleden

Fiat heeft net de elektrificatie van zijn gamma voltooid. Twee nieuwe modellen, de 500X Hybrid en de Tipo Hybrid, zijn aan de catalogus toegevoegd.

In de geest van meer ecologie en technologische innovatie onthult Fiat de gloednieuwe 500X Hybrid, met een viercilinder-turbomotor van 130 pk, gekoppeld aan een microhybride (48 volt) en een automatische transmissie met dubbele koppeling met zeven versnellingen. Met zijn lage emissies en verminderde bedrijfskosten is deze Hybrid betaalbaar.

Technologie "in de handen van iedereen": dat is het idee waarmee Fiat zich op de Europese automarkt als referentie heeft gevestigd. Met de 500X Hybrid is een nieuwe stap gezet en speelt Fiat in op de groeiende vraag naar elektrificatie en de voordelen daarvan: minder lawaai, minder brandstofverspilling en energierecuperatie tijdens remmen en vertragen.

De Belgisch-Luxemburgse wegen zullen binnenkort kennis kunnen maken met deze nieuwe cross-over. De 500X Hybrid is ideaal voor een nieuwe generatie bestuurders die belang hecht aan het verbruik en de duurzaamheid van hun auto.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in