Actu  Fiat

Insoliet

Pausmobiel te koop

2w geleden | Laurent Zilli
Hij is niet wit en ook niet gepantserd, maar deze kleine Italiaan bracht wel paus Franciscus van hot naar haar. Is dat genoeg om hem in de ogen van sommigen tot een heilig relikwie te verheffen?
Nieuwe auto’s

De Fiat Panda leeft voort, onder een nieuwe naam

1mnd geleden | Laurent Zilli
Het goede nieuws is dat een van de laatste echt betaalbare auto's op de markt nog niet aan zijn pensioen toe is. Hij krijgt zelfs een paar verbeteringen en een nieuwe naam.
Nieuwe auto’s

Fiat Panda 2024: maak je op voor nostalgie!

1mnd geleden | Quentin Pannaud
Deze zomer presenteert Fiat de gloednieuwe generatie van de legendarische Panda, grotendeels geïnspireerd op het originele model uit 1980. Het concept dat Fiat presenteert is in ieder geval veelbelovend...
Autotests

Testrit Fiat 600e: een beetje zachtheid in deze brute wereld

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De nieuwe Fiat 600 neemt het stokje over van de 500X. Het behoudt de algemene uitstraling van de kleine, ronde SUV en maakt van zijn elektrische aandrijving zijn speerpunt, in afwachting van toekomstige hybride versies.
Nieuwe auto’s

Stellantis: een nieuw platform en acht nieuwe elektrische modellen tegen 2026

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Stellantis heeft zijn gloednieuwe modulaire platform voor grote voertuigen onthuld. De autogroep is van plan om in de komende twee jaar minstens acht nieuwe modellen op dit platform te bouwen.
Nieuwe auto’s

Stellantis vernieuwt al zijn bedrijfswagengamma's van Citroën, Fiat, Opel en Peugeot in één keer!

5mnd geleden | Nicolas Morlet
Stellantis heeft zijn Pro One-strategie onthuld om zijn leiderschap in het segment van de bedrijfsvoertuigen wereldwijd te versterken. De Groep maakt van de gelegenheid gebruik om vernieuwde versies van al zijn gamma's voor te stellen en...
Nieuwe auto’s

Fiat 600 2023: nu al een hybride versie

6mnd geleden | Nicolas Morlet
Slechts een paar weken na de introductie van de 600 met elektromotor, breidt Fiat het aanbod al uit met een hybride uitvoering. Dit is een milde hybride op 48 volt die als enige doel heeft om de verbrandingsmotor bij te staan tijdens het starten en...
Nieuwe auto’s

Nieuwe elektrische Fiat Panda bevestigd voor 2024

8mnd geleden | Nicolas Morlet
Het ziet ernaar uit dat de prijzenoorlog in de markt voor elektrische auto's hevig wordt: ook Fiat lanceert volgend jaar zijn betaalbaar compact model, zo heeft CEO Olivier François bevestigd.
Nieuwe auto’s

Raad eens wat het best verkopende merk is van de Stellantis-groep?

8mnd geleden | Maxime Pasture
Peugeot, Citroën, Fiat, Opel, DS, Alfa Romeo, Maserati, Abarth, Jeep? Andere? Wat denk jij? Het antwoord lees je hieronder.
Nieuwe auto’s

Fiat 600e: de 500e voor gezinnen

9mnd geleden | Nicolas Morlet
Na de 500e onthult Fiat de SUV-versie. Deze vervanger van de 500X heet nu de 600e. Zoals je al hebt begrepen, is het een elektrische auto die gebruikmaakt van de synergieën van het moederbedrijf Stellantis.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in