Hyundai i10 krijgt een facelift

1j geleden | Nicolas Morlet

Het is tijd voor een facelift van de Hyundai i10, een van de laatste vertegenwoordigers in het segment van de kleine stadsauto's. Hij bezit nu een assertievere persoonlijkheid en vernieuwde technologieën, beide geïnspireerd op de hogere segmenten.

Het meest opvallende nieuwe trekje van de nieuwe i10 is natuurlijk de nieuwe vierpuntslichtsignatuur die in de grille is geïntegreerd. Deze sluit aan bij het design van de Tucson SUV. De N-Line versie, met zijn sportievere uitstraling, behoudt zijn grotere grille en drie rijen schuine LED's. Ook de achterlichten zijn vernieuwd en voorzien van LED's. Er zijn ook twee nieuwe kleuren geïntroduceerd: Lumen Grey en Meta Blue.

Hoogwaardige technologie

Het vernieuwde interieur is voorzien van geconnecteerde multimedia en een in het instrumentenpaneel geïntegreerd scherm van 4,2 duim. Het belangrijkste is de verbeterde uitrusting, waaronder een systeem om botsingen te vermijden dat nu fietsers herkent (naast voetgangersherkenning), actieve rijstrookhulp en een herinnering voor nog aanwezige achterpassagiers wanneer de voorportieren worden geopend. Het multimediasysteem kan over-the-air worden bijgewerkt.

De nieuwe i10 gaat naar verwachting in de tweede helft van het jaar in de verkoop.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in