Abarth: nieuw vermengen met oud en elektrisch

1j geleden | Nicolas Morlet

Abarth presenteert het eerste elektrische model in zijn geschiedenis op 22 november. Slechts enkele dagen voor deze belangrijke stap voor de toekomst van het merk is de rest van het assortiment gereorganiseerd en vereenvoudigd. De belangrijkste noviteit? Een nieuwe kleur.

De toekomst van Abarth, die uitsluitend rond het Fiat 500-model draait, krijgt vanaf komende dinsdag vorm. De fabrikant onthult zijn creatie op basis van de nieuwe 500 en neemt de hachelijke taak op zich om een elektrische sportwagen te ontwikkelen die een authentiek karakter behoudt én in staat is om ware sensaties onderweg te leveren.

We zijn er nog niet, want voorlopig blijft de fabrikant zijn huidige 595 en 695 ontwikkelen, met hun 1.4-turbomotoren van 165 en 180 pk even sprankelend als altijd. De keuze is nu vereenvoudigd en verloopt in drie stappen: afwerking (Turismo of Competizione), kleur (waaronder het nieuwe Orange Racing dat hier is afgebeeld) en opties. Dit laatste kan worden samengevat in twee pakketten: Tech (navigatie en automatische airco) en Comfort (Beats-audio en xenonkoplampen).

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in