Actu  Abarth

Nieuwe auto’s

Abarth 695 75° Anniversario: de laatste?

1mnd geleden | Laurent Zilli
De opgevoerde versie van de Fiat 500 komt in een gelimiteerde editie die de 75ste verjaardag van Abarth markeert. Dit zou ook de allerlaatste niet-elektrische Abarth kunnen zijn, maar we benadrukken het voorwaardelijke aspect.
Nieuwe auto’s

Abarth 600e 2024: het krachtigste Abarth in zijn geschiedenis!

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Na de Fiat 500e is het nu de beurt aan de SUV 600e om in Abarth-stijl te worden uitgevoerd. Op het programma: een veel gespierder uiterlijk en aanzienlijk meer vermogen!
Autotests

Testrit Abarth 500e: een elektrische auto die hoge ogen gooit!

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Na de Fiat 500 is het nu de beurt aan zijn sportieve tegenhanger, de Abarth 500, voor zijn elektrische doop. Een verre van eenvoudige overgang voor een auto waarvan het dna een typisch uitlaatgeluid bevat. Maar de nieuwkomer speelt een geheim wapen uit...
Nieuwe auto’s

BMS 2023 : Abarth & Alfa Romeo - Paleis 5

1j geleden | Maxime Pasture
Brussels Motor Show 2023 : ontdek Abarth & Alfa Romeo-gamma’s in Paleis 5.
Nieuwe auto’s

Abarth 500e: de eerste elektrische Abarth!

1j geleden | Stephane Monsin
Na de 100% elektrische Fiat 500e is het nu de beurt aan de sporttak Abarth. Verdient deze elektrische sportwagen het Abarth-logo?
Nieuwe versies

Abarth: nieuw vermengen met oud en elektrisch

1j geleden | Nicolas Morlet
Abarth presenteert het eerste elektrische model in zijn geschiedenis op 22 november. Slechts enkele dagen voor deze belangrijke stap voor de toekomst van het merk is de rest van het assortiment gereorganiseerd en vereenvoudigd. De belangrijkste...
Classics

Officiële museum in Turijn voor Alfa Romeo, Lancia en Fiat

1j geleden | Nicolas Morlet
De Stellantis Groep, die nu bijna alle Italiaanse automerken omvat, heeft zojuist zijn Heritage Hub ingehuldigd, een museum gewijd aan Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia in het hart van hun historische geboorteplaats.
Nieuwe auto’s

Een exclusieve Abarth in de kleuren van Spa-Francorchamps voor de patron van het circuit!

2j geleden | Nicolas Morlet
Amaury Bertholomé heeft de sleutels ontvangen van een Abarth F595 in de kleuren van 'zijn' circuit. De CEO van Spa-Francorchamps kreeg een van de 150 exemplaren van deze exclusieve speciale reeks, voorbehouden voor de Belgische en Luxemburgse markt,...
Nieuwe versies

Volgende Abarth wordt zo goed als geruisloos

2j geleden
Het merk met de schorpioen in zijn logo lanceert binnenkort zijn volgende model. Dat wordt 100% elektrisch. Maar bij liefhebbers wordt gepolst naar een toepasselijk bijgeluid.
Nieuwe versies

Abarth Spa-Francorchamps

2j geleden
De Abarth 595 is verkrijgbaar in een nieuwe speciale serie genaamd "Spa-Francorchamps", die zal beperkt zijn tot slechts 150 exemplaren voor de Belgische markt.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in