Toyota facelift de bestaande bestelwagens en breidt het assortiment uit

5mnd geleden | Nicolas Morlet

Als partner van Stellantis in het bedrijfswagensegment vernieuwt Toyota zijn ProAce en ProAce City. En het maakt van de gelegenheid gebruik om het aanbod uit te breiden met de ProAce Max, die ons natuurlijk niet vreemd is.

Een paar dagen nadat Stellantis in één klap zijn hele bestelwagengamma vernieuwde, was het de beurt aan Toyota om zijn bestelwagens een opknapbeurt te geven. De ProAce en ProAce City hebben een nieuwe voorkant, full-LED koplampen en een interieur waarin de schermen zijn vergroot tot een diameter van 10 duim, zowel voor het multimediasysteem, dat nu is aangesloten, als voor het digitale instrumentarium. De elektrische varianten hebben een actieradius van 20 tot 50 kilometer, dankzij het werk aan de efficiëntie van de motor en de energieterugwinning, die nu op drie niveaus kan worden ingesteld.

ProAce Max: groter en beter!

Toyota maakt ook van de gelegenheid gebruik om het assortiment uit te breiden met een grotere bestelwagen. Het model is duidelijk een kloon van de Citroën Jumper, Fiat Ducato, Opel Movano en Peugeot Boxer. Hij heet ProAce Max en biedt tot 17 m3 nuttig volume. Er zijn verschillende carrosserieën beschikbaar: bestelwagen, crew-cabine, kipper, chassis-cabine en vloer-cabine voor transformatoren.

Hij is ook verkrijgbaar met een elektromotor, die een actieradius tot 420 kilometer biedt. Hij zal in de zomer van 2024 te koop zijn.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in