Škoda toont de Vision 7S nu ook vanbuiten

1j geleden

Kort na de presentatie van de interieurschetsen toont Škoda nu ook hoe het koetswerk van de Vision 7S eruitziet. Het wijst de richting aan voor de look van zijn toekomstige grote SUV.

De exterieurschetsen van Škoda’s conceptstudie Vision 7S (een 100% elektrische auto) onthullen een krachtige voorkant met een donkere, brede, vlakke en gesloten grille. De koplampen aan de voorzijde zijn naar buiten geduwd en in twee rijen boven elkaar geplaatst, terwijl de dagrijverlichting over de vleugels doorloopt.

De imposante bumper heeft zeven verticale luchtinlaten, waarvan er één in het midden in het oog springt door zijn oranje kleur. Het onderste deel is voorzien van een bescherming uit aluminium. Grote, aerodynamisch geoptimaliseerde wielen dragen bij aan het krachtige uiterlijk van de Vision 7S. Ten slotte vervolledigen zuivere oppervlakken en een daklijn die zachtjes naar achteren afloopt het profielaanzicht.

De nieuwe designtaal van Škoda neemt dus de gevestigde waarden van het merk over: degelijkheid, functionaliteit en authenticiteit, terwijl de nadruk blijft liggen op het interieurgemak en praktisch vernuft.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in