Actu  Skoda

Nieuwe auto’s

Dit is de nieuwe Skoda Kodiaq, zonder camouflage

1w geleden | Laurent Zilli
De volledig nieuwe Skoda Kodiaq staat eindelijk in de startblokken. Op het menu: een nieuwe look, nieuwe comforttechnologieën en een onwrikbare trouw aan verbrandingsmotoren.
Nieuwe auto’s

Skoda Epiq: de elektrische Skoda voor 25.000 euro

1mnd geleden | Maxime Pasture
Hij hing in de lucht, die elektrische Skoda voor minder dan 25.000 euro. Nu kennen we ook de naam, de vorm en de voornaamste cijfers.
Nieuwe auto’s

Skoda Octavia 2024: een beetje meer Superb

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De bestseller van Skoda, de Octavia, vult het offensief van nieuwe producten en facelifts van het Tsjechische gamma aan. Het is geïnspireerd door zijn grote zus de Superb, zowel in stijl als in prestaties.
Nieuwe auto’s

Top 5 van nieuwigheden met verbrandingsmotor die hun stempel zullen drukken op 2024

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Auto's met verbrandingsmotoren hebben hun laatste woord nog niet gezegd! Hier zijn vijf modellen die het publiek in 2024 zullen boeien... én in de jaren daarna.
Nieuwe auto’s

Dit zijn de 5 elektrische auto's die de markt op zijn kop zullen zetten in 2024

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Hier zijn we dan in 2024! Tijd om het jaar dat voor ons ligt te schetsen. In de autosector neemt elektrificatie meer dan ooit de bovenhand. Met een aantal langverwachte elektrische modellen die de markt op zijn kop zullen zetten.
Nieuwe auto’s

Skoda teast vernieuwde Octavia

3mnd geleden | Laurent Zilli
2024 wordt een druk jaar voor Skoda. Naast het debuut van de nieuwe Superb en Kodiaq, zal ook de Octavia een mid-career opfrisbeurt krijgen.
Nieuwe auto’s

Nieuwe Skoda Superb neemt plaats in van Passat

5mnd geleden | Laurent Zilli
De Tsjechische hatchback laat zich eindelijk zien en biedt, zoals aangekondigd, een uitgebreider gamma dan zijn VW-neef. De Skoda is verkrijgbaar als sedan en als break.
Nieuwe auto’s

De nieuwe Skoda Kodiaq is eindelijk verkrijgbaar als plug-inhybride, met een actieradius van meer dan 100 kilometer !

6mnd geleden | Nicolas Morlet
De nieuwe Skoda Kodiaq verstopt zich niet langer. De grote Tsjechische SUV zorgt niet voor een revolutie in het genre, maar versterkt wel zijn sterke punten, met name de ruimte aan boord. En voor het eerst voegt hij een herlaadbare hybride motor aan...
Nieuwe auto’s

Welkom aan boord van de nieuwe Skoda Superb en Kodiaq, én de terugkeer van knoppen!

7mnd geleden | Nicolas Morlet
De grote Skoda's maken zich op voor een nieuwe generatie. Hun officiële presentatie staat gepland voor volgende week, bij de opening van het mobiliteitssalon van München. Terwijl we wachten op de definitieve onthulling, heeft Skoda al details...
Nieuwe auto’s

Lichte restyling en extra technologie voor de Skoda Kamiq en Scala

8mnd geleden | Nicolas Morlet
In aanloop naar de lancering van de nieuwe Superb en Kodiaq aan het eind van het jaar, is Skoda druk bezig geweest met het opfrissen van de sedan Scala en de SUV Kamiq. Naast de cosmetische veranderingen is vooral de technologie verbeterd.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in