RAM Rampage: binnenkort naar Europa?

10mnd geleden | Laurent Zilli

De Amerikaanse fabrikant onthult een nieuwe pick-up officieel bedoeld voor de Latijns-Amerikaanse markten. Maar het zou goed kunnen dat hij ook naar Europa komt.

Het Amerikaanse merk van bedrijfsvoertuigen, waarvan de enorme pick-ups niet zo zeldzaam zijn in Europa dankzij onafhankelijke importeurs, heeft een gloednieuw model gepresenteerd met redelijkere afmetingen. De Rampage is vergelijkbaar met voertuigen die in Europa veel gewoner en minder 'irrelevant' zijn, zoals de Ford Ranger, VW Amarok, Nissan Navara en Toyota Hi-lux. In zijn persbericht verwijst de fabrikant naar een product dat bedoeld is voor Zuid-Amerika, maar we durven te wedden dat het Europa niet links zal laten liggen.

Een gat opvullen

RAM behoort tot de Stellantis-constellatie. De groep is een van de enige grote spelers (zo niet de enige) die niets aanbiedt in Europa in deze steeds populairder wordende categorie. Afgezien van een paar duistere afbeeldingen weten we dat de Rampage wordt uitgerust met een 2,0 liter-benzinemotor met 274 pk. Perfect voor Amerika, maar het zou beter zijn als er aan onze kant van de Atlantische Oceaan ook een dieselmotor volgt. Meer nieuws misschien tijdens de officiële presentatie, verwacht voor later dit jaar.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in