Actu  Dodge

Nieuwe auto’s

Actieradius: was het vroeger beter?

3w geleden | Laurent Zilli
Onze collega's van Carscoops hebben een interessante vergelijking gemaakt tussen de allereerste elektrische muscle car en zijn voorganger uit de jaren zestig. We zijn niet zeker of nostalgische fans ermee gediend zullen zijn.
Nieuwe auto’s

Dodge maakt een comeback met een gloednieuwe Charger

1mnd geleden | Quentin Pannaud
Dertien jaar na zijn laatste incarnatie is de iconische Dodge Charger terug met een gloednieuwe generatie! Coupé, hatchback, elektrisch of met verbrandingsmotor, hij is ontworpen om iedereen aan te spreken, om Dodge weer op de rails te krijgen...
Nieuwe auto’s

Stellantis: een nieuw platform en acht nieuwe elektrische modellen tegen 2026

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Stellantis heeft zijn gloednieuwe modulaire platform voor grote voertuigen onthuld. De autogroep is van plan om in de komende twee jaar minstens acht nieuwe modellen op dit platform te bouwen.
Nieuwe auto’s

RAM 1500 2025: schaft de V8-motor helemaal af en gaat voor meer elektriciteit

5mnd geleden | Nicolas Morlet
RAM onthult het modeljaar 2025 van zijn emblematische 1500 pick-up, met één - onaangename? - verrassing: alle V8-motoren verdwijnen uit de catalogus! Een echte revolutie voor het model. Gelukkig werd dit gedaan ten gunste van een nieuwe generatie...
Nieuwe auto’s

RAM bundelt krachten met (RED) in Europa om gezondheidscrises te bestrijden

6mnd geleden | Nicolas Morlet
AEC, officiële invoerder van RAM en Dodge in Europa, heeft de RAM 1500 in de afwerking (RAM)RED aan haar assortiment toegevoegd. Dit model ondersteunt het (RED)-initiatief dat wereldwijd noodsituaties op gezondheidsgebied bestrijdt.
Nieuwe auto’s

RAM Rampage: binnenkort naar Europa?

10mnd geleden | Laurent Zilli
De Amerikaanse fabrikant onthult een nieuwe pick-up officieel bedoeld voor de Latijns-Amerikaanse markten. Maar het zou goed kunnen dat hij ook naar Europa komt.
Nieuwe auto’s

RAM 1500 REV: met een vleugje Maserati...

1j geleden | Laurent Zilli
De Amerikaanse specialist in full-size pick-ups heeft de 100% elektrische versie van zijn vlaggenschip voorgesteld. En dit model bevat aanwijzingen over de toekomst van een Italiaanse limousine.
Nieuwe auto’s

Dodge onthult de muscle car van de toekomst

1j geleden | Nicolas Morlet
De elektrificatie van auto's gaat met rasse schreden vooruit en zelfs de meest emblematische modellen ontkomen er niet aan. Als bewijs heeft Dodge zojuist zijn toekomstige generatie Challenger voorzien van een elektrische motor! Met een paar...
Nieuwe auto’s

Dodge Hornet: Amerikaanse Alfa Romeo Tonale

1j geleden | Nicolas Morlet
Groepssynergieën worden soms gevonden waar je ze het minst verwacht. Zo is de gloednieuwe Alfa Romeo Tonale voor de Amerikaanse markt omgedoopt tot Dodge, waarmee een historische Amerikaanse automerknaam nieuw leven wordt ingeblazen.
Autotests

RAM 1500 TRX: gekker wordt het niet

2j geleden | Nicolas Morlet
Te oordelen aan het aantal RAM's op onze wegen, heeft de Amerikaanse pick-up zeker zijn schare fans in België. Dit succes heeft AEC, de officiële importeur voor Europa, ertoe gebracht een uiterst waanzinnige versie op de markt te brengen: de TRX! Een...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in