Porsche brengt ode aan kwarteeuw Boxster

3j geleden

De 25-jarige Boxster mag zijn felicitaties in ontvangst nemen onder de vorm van een speciale serie. Die is gebaseerd op de 718 Boxster GTS 4.0.

Wereldwijd komen er maar 1.250 stuks van de Boxster 25 Years Special Edition. Hij haalt zijn sensaties uit een 4.0-zescilinder-boxermotor met 400 pk. In combinatie met de gerobotiseerde zevenbak met dubbele koppeling katapulteert dat blok deze roadster in 4 seconden rond van 0 tot 100 km/u. De verjaardag wordt ook in de verf gezet met een speciaal lakkleurtje. Het is een moderne interpretatie van de basiskleur GT Silver Metallic van de Boxster-concept, zoals die indertijd op het salon van Detroit werd onthuld. De voorbumper en de velgen droegen toen een bruin accent met koperkleurige reflecties. Datzelfde contrast vind je in de speciale editie op de voorschort, de zijdelingse luchtinlaten, evenals op de monogrammen en de tweekleurige lichtmetalen velgen van 20 duim.

 

 

Maar Porsche biedt de Boxster 25 Years naast GT Silver Metallic ook in Jet Black Metallic en Carrara White Metallic. Leuk detail nog: de aluminium tankdop is ontwikkeld door Porsche Exclusive Design. De Boxster 25 Years is nu te bestellen en zal eind maart 2021 bij de dealers zijn debuut maken. In België beginnen de prijzen bij 97.924 euro inclusief btw.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in