Onthult Mazda de elektrische MX-5 in Tokio?

6mnd geleden | Laurent Zilli

De fabrikant heeft een teaserafbeelding vrijgegeven waarop de achterkant van een ogenschijnlijk dynamisch model te zien is. Acte de présence in Tokio om meer te weten te komen!

De Japanse merken voeren hun aankondigingen op in de aanloop naar de Japan Mobility Show, voorheen de Tokyo Motor Show, die loopt van 26 oktober tot 5 november. Vandaag kondigt Mazda de aanwezigheid van een nieuw concept aan, op een stand waar niemand minder centraal staat dan hun legendarische kleine roadster, de MX-5. Is de concept in kwestie eraan verwant?

Elektrische MX-5: virtueel concept

In ieder geval doet het ontwerp van deze achterlichten en het derde verticale remlicht heftig denken aan een concept dat Mazda eind 2022 onthulde, alleen in virtuele vorm. Het concept had de vorm van een sportieve coupé met slanke lijnen en proporties die erg leken op die van de MX-5. We weten echter dat de MX niet meteen wordt vervangen en dat Mazda ook van plan is om zijn elektrische gamma verder te ontwikkelen. We kunnen ons dus een nieuw model met accu voorstellen, dat tegelijk met de huidige MX-5 op de markt zou kunnen komen. Het antwoord krijgen we tegen het einde van de maand.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in