KGM (voormalig SsangYong) vernieuwt de Tivoli en Grand Tivoli

2mnd geleden | Nicolas Morlet

Na de officiële naamswijziging van SsangYong naar KGM, is het bedrijf van plan snel vooruit te gaan met de vernieuwing van zijn aanbod. Hier zijn dus de nieuwe Tivoli en Grand Tivoli.

In afwachting van de Torres EVX, de elektrische versie van de SsangYong Torres, zijn het de Tivoli en Grand Tivoli die als eerste het KGM-logo dragen. Het zijn geen 100% nieuwe modellen, maar een stevige update van de vorige generaties. De voorkant is grondig gemoderniseerd met een gladdere neus met drie subtiele luchtinlaten, boven een volledig herontworpen en veel gespierder bumper. De koplampen hebben zowel voor- als achteraan LED's, en nieuwe zwarte velgen benadrukken het dynamischere uiterlijk van deze bijgewerkte varianten, vooral in de nieuwe Blackline afwerking.

Gedigitaliseerd

Ook het interieur is veel moderner met de toevoeging van een groter centraal scherm, nu tot 9,2 inch. En het multimediasysteem is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. De bestuurder profiteert op zijn beurt van een digitaal instrumentenpaneel op een 10,25 inch scherm. Tot slot blijft de ruimte een van de sterke punten van het model, vooral in de Grand Tivoli-versie, waar het bruikbare volume tot 720 liter kan bedragen!

"Low power" voor de fiscaliteit

Onder de motorkap heeft KGM de 1.5l benzinemotor van 163 pk bijgewerkt. Het wordt nu aangevuld met een "Low Power" variant met een vermogen van 135 pk, die volgens het merk fiscaal interessanter is. De belasting voor eerste inschrijving in Wallonië en Brussel daalt hierdoor van 1.239 naar 495€. En natuurlijk blijft de prijs/uitrusting verhouding altijd zeer gunstig, met een basisprijs van 17.490€ voor de Tivoli en 20.490€ voor de Grand Tivoli.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in