Hyundai blijft vertrouwen op benzine om mobiliteit betaalbaar te maken

1mnd geleden

Ondanks een uitgebreid assortiment aan elektrische, hybride en plug-inhybride modellen, blijft Hyundai betaalbare en zuinige benzineauto's aanbieden.

Met 4,22 miljoen verkochte auto's wereldwijd in 2023 (groei van 6,9 procent ten opzichte van 2022) is Hyundai in topvorm. Deze buitengewone prestatie is te danken aan het brede assortiment van de Koreaanse constructeur, dat alle segmenten bestrijkt. Maar ook aan modellen met een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit en een ambitieus productplan dat regelmatig resulteert in nieuwe modellen. Hyundai onderscheidt zich ook op technologisch gebied. Als merk dat al vroeg de weg naar elektrificatie insloeg, beheerst het nu alle energiebronnen, van diesel tot benzine, van hybride tot plugin hybride, van elektrisch tot waterstof.

i10, i20, i30 en Bayon

Maar ondanks zijn ambitieuze strategie op het gebied van elektrificatie beseft Hyundai dat een aanzienlijk deel van zijn klanten nog niet klaar is om over te stappen naar dit soort modellen. Het merk blijft daarom thermische alternatieven aanbieden
die betaalbaar zijn en weinig brandstof verbruiken. Aangezien Belgen gemiddeld slechts 30 tot 40 km per dag rijden, is er nog altijd belangstelling voor deze meer traditionele modellen, die veel goedkoper zijn in gebruik dan hun elektrische of plug in hybride tegenhangers. De stadsauto i20, de stedelijke crossover Bayon, de compacte i30 en de mini-stadsauto i10 (een van de laatste modellen in zijn categorie die nog op de markt is) zijn dus nog steeds beschikbaar met kleine, zuinige benzinemotoren: hun gemiddeld verbruik ligt tussen 5 en 5,3 l/100 km.

Deze gunstige verhouding prijs/verbruik gaat gepaard met een uitstekende standaarduitrusting, inclusief alle rijhulp- en multimediasystemen, om het comfort tijdens stedelijk gebruik niet te verwaarlozen. Bovendien biedt Hyundai een totale garantie van vijf jaar zonder kilometerbeperking, inclusief een verrassende bandengarantie van 24 maanden!

Ben je op zoek naar een voordelige mobiliteitsoplossing voor dagelijks gebruik, dan weet je nu waar je die vindt. 

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in