"Ferrari", de eerste trailer van Michael Manns film

7mnd geleden | Laurent Zilli

De film over Enzo Ferrari, geregisseerd door de sublieme Michael Mann, komt deze kerst in de bioscopen. Bijna zonder een woord te zeggen, zet de eerste trailer al de sfeer.

Een paar maanden na de rampzalige poging tot een biopic over Ferruccio Lamborghini , is het een serieuzer meester die het leven van Enzo Ferrari aan het witte doek toevertrouwd. Michael Mann (Heat, The Last of the Mohicans, Miami Vice, Ali...) staat aan het roer en in de film schitteren Adam Driver als de Commendatore en Penelope Cruz als zijn vrouw Laura.

Dramatische periode

De film richt zich op de periode voorafgaand aan de editie 1957 van de Mille Miglia. De trailer, die bijna 'stil' is, brengt de dramatische spanning rond Ferrari's leven in die tijd bijzonder goed over. De vroegtijdige dood van zijn enige zoon, de ontdekking van zijn buitenechtelijke zoon, het dreigende faillissement van het bedrijf, de noodzaak om te winnen, een raceongeluk dat het leven kostte aan negen toeschouwers, waaronder vijf kinderen... Mann probeert duidelijk niet om het leven van een legendarische man, die zijn donkere kant had, te romantiseren of te verfraaien. We snakken al naar Kerstmis.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in