De nieuwe Mini verrast in Los Angeles

1j geleden | Laurent Zilli

De geheel nieuwe Mini, die pas in 2024 wordt verwacht, is zonder camouflage gespot in de straten van Los Angeles, vermoedelijk tijdens een shoot voor een advertentie of voor de officiële beelden.

Hij zal morgen nog niet op de weg te zien zijn, want de nieuwe Mini is pas aangekondigd voor 2024. Voor de goede orde: Mini heeft zijn nomenclatuur herzien en het instapmodel met drie deuren heet voortaan systematisch Mini Cooper, niet Mini Hatch. En mocht je het gemist hebben, de nieuwe generatie wordt uiteraard 100% elektrisch.

Op locatie

Op locatie in Los Angeles werd de nieuwe Mini Cooper al in ‘zijn blootje’ betrapt. Het uiterlijk van deze nieuwe generatie blijft trouw aan de grondbeginselen van het merk, met een vierkant profiel en grote ronde ogen, maar de carrosserie is gladder dan ooit, uiteraard met het doel de aerodynamica en dus de actieradius te optimaliseren. De meest opvallende verandering bevindt zich aan de achterzijde. Voor het eerst zijn de koplampen niet langer rechthoekig (of bijna), maar driehoekig. De bedoeling om de signatuur van de Union Jack op te roepen is er nog steeds, en de kofferbakopening lijkt groter. Wint de nieuwe Mini aan praktisch nut?

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in