Actu  MINI

Nieuwe auto’s

Mini Aceman gelekt op het web!

1mnd geleden | Laurent Zilli
Opnieuw zijn de Chinese autoriteiten verantwoordelijk voor de vroegtijdige verschijning van een nieuwe Mini. Zoals verwacht kijken we hier naar een kleinere versie van de Countryman.
Nieuwe versies

Na elektrisch schakelt de nieuwe Mini Cooper over op benzine

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Na de onthulling met zijn benzinemotoren, komt de nieuwe generatie Mini Cooper met zijn verbrandingsmotoren, onder een nieuwe naam.
Nieuwe auto’s

Mini Aceman 2024: het kleine broertje van de Countryman krijgt vorm

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Mini onthult zijn nieuwe compacte SUV, de Aceman, "over een paar maanden". Deze wordt een belangrijke verkooplocomotief voor het merk en onthult vandaag zijn eerste geheimen.
Nieuwe auto’s

Mini Countryman John Cooper Works 2024: 300 pk, geen stroom!

5mnd geleden | Laurent Zilli
Toen de Countryman afgelopen september werd onthuld, lichtte Mini eerst de elektrische versies toe en beloofde dat de verbrandingsversies later zouden komen. Later is nu. En de belofte is ingelost.
Nieuwe auto’s

De Mini Clubman krijgt geen nazaten, vervangen door een SUV

6mnd geleden | Nicolas Morlet
Nu Mini net de nieuwe generaties van de Cooper en Countryman heeft onthuld, rees de vraag naar de toekomst van de Clubman, Mini's kleine stationwagon. De CEO van het merk heeft een duidelijk antwoord gegeven.
Nieuwe auto’s

Nieuwe Mini Countryman, elektrisch maar niet helemaal

7mnd geleden | Laurent Zilli
Het wordt een van de sterren van het mobiliteitssalon van München, dat deze week zijn deuren opent. De nieuwe Mini Countryman werd aangekondigd als een 100% elektrische auto, maar uiteindelijk zal zijn klantenkring veel breder zijn dan dat.
Nieuwe auto’s

Nieuwe Mini Cooper EV

7mnd geleden | Laurent Zilli
We hebben je al de ‘gelekte’ beelden van het exterieur en de officiële beelden van het interieur laten zien. Vandaag, aan de vooravond van zijn onthulling in München, vertelt Mini ons alles over zijn nieuwe 100% elektrische Mini.
Autotests

Testrit Mini Cooper SE Cabriolet: strippen ter afscheid

10mnd geleden | Stephane Monsin
Deze elektrische Mini Cabriolet is een eerbetoon aan de huidige generatie Mini, die eind dit jaar wordt vervangen...
Nieuwe auto’s

Mini presenteert Spike

1j geleden | Laurent Zilli
Persoonlijke assistenten in auto's zijn geweldig, maar een tikkeltje onpersoonlijk, niet? Sommige fabrikanten hebben daarom besloten er een visuele identiteit aan te geven. Bij Mini wordt het een hond, die luistert naar de naam Spike.
Nieuwe auto’s

De nieuwe Mini verrast in Los Angeles

1j geleden | Laurent Zilli
De geheel nieuwe Mini, die pas in 2024 wordt verwacht, is zonder camouflage gespot in de straten van Los Angeles, vermoedelijk tijdens een shoot voor een advertentie of voor de officiële beelden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in