BMS 2023 : Lexus & Toyota, Paleis 7

8mnd geleden | Maxime Pasture

Brussels Motor Show 2023 : ontdek Lexus en Toyota-gamma’s in Paleis 7.

Lexus - “Omotenashi”

Lexus verwelkomt zijn bezoekers op een stand die verfijning, warmte en sereniteit wil uitstralen. Elk detail is zo ontworpen dat de bezoeker helemaal wordt ondergedompeld in de Lexus Omotenashi-filosofie, waarin gastvrijheid centraal staat. Bezoekers zullen in België twee exclusieve avant-premières kunnen ontdekken. Naast de 100% elektrische Lexus RZ450e kan het publiek ook voor het eerst kennismaken met de nieuwste generatie van de plug-inhybride Lexus RX.

Bestsellers als de plug-inhybride SUV Lexus NX en de hybride cross-over Lexus UX zullen ook de stand opvrolijken, naast de hybride sedan Lexus ES en de sportcabriolet Lexus LC.

Toyota - Waaier aan aandrijvingen

Voor deze 100ste editie van het Autosalon presenteert Toyota vijftien modellen op een stand van 1.200 m². De nadruk ligt op zelfopladende hybrides, die betaalbaarder zijn dan plug-ins en andere elektrische auto's. Er zullen zes verschillende modellen worden gepresenteerd: Yaris, Yaris Cross, C-HR, Corolla, RAV4 en natuurlijk de nieuwe Corolla Cross.

Daarnaast kunnen bezoekers ook kennismaken met de andere aandrijflijnen die Toyota in zijn gamma opneemt: plug-inhybride, elektrisch en waterstof. Enkele modellen uit het sportwagengamma - zoals de Supra met manuele versnellingsbak maar helaas geen GR86 - en bedrijfsvoertuigen vervolledigen de stand. Niet te missen: de nieuwe bZ4X, samen met zijn tweelingbroer Subaru Solterra genomineerd als finalist voor Auto van het Jaar.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in