Met een abonnement kan je vrijuit van Porsche wisselen

11mnd geleden | Nicolas Morlet

Met een handvol Duitse klanten test Porsche momenteel een nieuw abonnementssysteem. Voor een vast maandelijks bedrag kunnen ze naar eigen keuze van auto veranderen! Het hele gamma is beschikbaar. Voor velen is dit een droomdienst, maar uiteraard komt niet iedereen in aanmerking.

Terwijl Citroën (met zijn AMI) en Lynk&Co al maandelijkse abonnementsformules aanbieden, is Porsche Drive Flex origineler. Voor 2.899 euro per maand kunnen klanten zo vaak als ze willen van de ene Porsche naar de andere overstappen. Het enige dat zij moeten doen, is het model van keuze in de applicatie doorgeven en twee dagen later wordt het op het gewenste adres afgeleverd. En hoewel de kostprijs hoog lijkt, zijn alle verzekeringen, bijstand en zelfs het opladen van elektrische modellen inbegrepen. De maandelijkse kilometerstand staat vast op 1.750 kilometer, maar een overschot kan naar de volgende maand worden overgedragen.

Verleid? Geduld is gevraagd, want de dienst wordt momenteel exclusief getest met geselecteerde klanten in de omgeving van Hamburg, Berlijn en binnenkort München. Bij positieve feedback wordt  de Porsche Drive Flex-dienst uitgebreid naar andere markten.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in