Ferrari viert dit jaar zijn 75ste verjaardag!

1j geleden

Van 23 september tot en met 4 december 2022, kan je in Autoworld de geschiedenis van Ferrari herbeleven door middel van de tentoonstelling "75 anni di Ferrari". Een vijftiental auto's van het Italiaanse merk staan er te keur en te kijk, naast andere verrassingen.

Twee maanden lang kan je in AutoWorld unieke Ferrari’s met een bijzondere geschiedenis bewonderen. Van de Daytona Michelotti tot de 500 Superfast, je kan een stap terug zetten in het verleden van het meest geliefde merk ter wereld. Op zondag 25 september kan je de speciale Ferrari "Cars&Coffee" bijwonen op de Esplanade du Cinquantenaire.

Dubbele verjaardag

Ferrari zal niet de enige ster van dit evenement zijn. Op de tentoonstelling is ook piloot Jacques Swaters te zien, die na zijn racecarrière de officiële importeur van het merk voor de Benelux werd. België werd zo het eerste land in Europa dat Ferrari’s importeerde, en het tweede in de wereld na de Verenigde Staten. Swaters richtte het Francorchamps-raceteam op. De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Interclassics, dat van 18 tot 20 november zal plaatsvinden om de "Scuderia" en zijn legendarische voertuigen te eren.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in