Peugeot heeft zijn nieuwe 408 binnenkort klaar!

11mnd geleden

Hij zal op 22 juni worden onthuld. De nieuwe Peugeot 408, die zijn details onder een camouflagepak verbergt, wordt eerst nog aan de strengste tests onderworpen ter voorbereiding van zijn lancering in het najaar.

De auto komt wat onverwacht, maar het validatieprogramma volgt een uiterst nauwkeurig protocol, met onder meer tests op de weg en op circuits, alsook in het laboratorium en op de testbank. Het doel: compromisloze kwaliteit en uitmuntendheid vanaf de eerste geproduceerde eenheden.

Met de testauto's werd bijna 1.100.000 kilometer gereden in alle mogelijke omstandigheden, op alle wegprofielen en in allerlei klimaten. Elke kilometer die in deze extreme omstandigheden wordt gereden, komt overeen met enkele tientallen kilometers die door een normale gebruiker worden afgelegd.

Onder het laatste camouflagepak van de nieuwe 408 schuilt een dynamische en verheven fastback op grote wielen. Het nieuwe model van Peugeot zal op de markt worden gebracht onder de naam 408, behalve in China, waar het 408X zal heten.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in