BMW: veganistische interieurs vanaf 2023

1j geleden

De BMW Group pakt uit met milieunieuws. Vanaf 2023 zal het merk voertuigen op de markt brengen met een veganistisch interieur. Een innovatieve oplossing voor de toekomst van de auto.

Veganistische interieurs? Het idee is al uitvoerbaar en wordt nu ook door BMW in de armen gesloten. Er worden materialen met lederachtige eigenschappen ontwikkeld. Het zal dus mogelijk zijn het stuurwiel te bekleden met deze slijtvaste materialen die volgens het merk uitzonderlijk goed aanvoelen. Zowel BMW’s als MINI’s krijgen het, om aan de grote vraag in de VS, China en Europa te voldoen. De switch vermindert de CO2-uitstoot tijdens het fabricageproces met 85%.

Geen opoffering van comfort

Met deze stap zal de BMW Group ook het comfort verhogen waarnaar zijn bestuurders op zoek zijn, naast de nieuwe sensaties, innovatieve oplossingen en ecologisch denken die zij onder hun criteria vermelden. Zo zullen de voorgestelde materialen de gevolgen van transpiratie en vochtigheid, veroorzaakt door leer, verminderen. Vloermatten uit recycleerbare materialen en het gebruik van cactusvezels zullen mee de groene overgang van de interieurs van de merken binnen de groep bepalen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in