Suzuki Swift: koopjestijd!

2mnd geleden

Gaat het om auto's, dan loont het altijd de moeite om te kijken naar modellen die het einde van hun levensduur naderen. De Suzuki Swift is daar één van en wordt dit jaar vervangen. Je kunt dus voor een zacht prijsje achter het stuur van een nieuwe Swift kruipen!

De Swift is al lang een favoriet bij automobilisten over de hele wereld, die op zoek zijn naar een compacte hatchback die zowel stijlvol als leuk is om in te rijden. Zijn geheim? Een laag gewicht van minder dan een ton én een zuinige motor!

Ook met 4x4!

De Suzuki Swift wordt aangedreven door de viercilindermotor 1.2 DualJet met milde hybridisatie en 83 pk. Met handgeschakelde versnellingsbak en tweewielaandrijving tekent hij voor een verbruik van 4,7 liter/100 km en een CO2-uitstoot van 106 g/km (WLTP). Maar tijdens een eco-run in België schreef de Swift 3,33 liter/100 km in de tabellen, wat bewijst hoe zuinig zijn kleine benzinemotor is. Op technisch vlak heeft de Swift een voordeel dat zijn rivalen niet hebben: hij is verkrijgbaar met zowel twee- als vierwielaandrijving (AllGrip) en een automatische versnellingsbak (alleen tweewielaandrijving)!

In de uitvoering Sport levert hij 130 pk dankzij de hybride viercilinder 1.4 turbo BoosterJet.

Veel assistentie

Last but not least kan de Swift bogen op een fraai arsenaal veiligheidsvoorzieningen: Dual Sensor Brake Support, vermoeidheidsdetectie, grootlichtassistent, verkeersbordherkenning, dodehoekbewaking en actieve rijstrookassistentie tussen 60 en 160 km/u. Wat verlang je nog meer van een kleine stadsauto?

Op dit moment kun je profiteren van kortingen tot wel 4.000 euro! De Suzuki Swift is verkrijgbaar vanaf 17.299 euro.

Suzuki Belux biedt sinds kort ook 7 jaar (of 150.000 km) garantie met levenslange pechverhelping, zoals we dat op deze site al uit de doeken deden.

Voor alle details over de Suzuki Swift, klik hier.

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in