Suzuki Belux verlengt garantie van 5 naar 7 jaar!

2mnd geleden

Nieuw: dankzij Suzuki Belux is de garantieperiode op een Suzuki nog nooit zo lang geweest. Deze maatregel toont het vertrouwen van de importeur in de kwaliteit en vooral de betrouwbaarheid van de Suzuki-modellen.

De 3 jaar fabrieksgarantie (maximaal 100.000 km) werd onlangs door Suzuki Belux verlengd met 4 jaar (maximaal 150.000 km). Deze garantie van 7 jaar is geldig op nieuwe voertuigen geleverd door Suzuki Belux en onderhouden in het officiële dealernetwerk van Suzuki Belux. Dit geldt niet alleen voor nieuwe voertuigen, maar ook voor elke Suzuki die voor het eerst werd ingeschreven na 1 januari 2019 (*). Dus u kunt 7 jaar gerust zijn? Ja, maar er is meer...

Suzuki levenslange bijstand

Naast 7 jaar garantie (of maximaal 150.000 km) op je nieuwe Suzuki, geniet je ook van levenslange bijstand. De enige regel is dat u uw voertuig moet laten onderhouden in een van onze erkende werkplaatsen in België en/of Luxemburg, volgens de instructies van de constructeur. Bij elk onderhoud geniet u van 12 maanden gratis Suzuki-bijstand (enkel van toepassing op voertuigen ingeschreven na 01/01/2021 in België of Luxemburg).

Ontdek meer over het Suzuki gamma door hier te klikken.

(partner content)

(*) De enige uitzonderingen hebben betrekking op velgen, interieuronderdelen en het multimediasysteem van de auto.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in