Nissan Juke 2024: een interieur facelift vol kleur

2mnd geleden | Nicolas Morlet

Verdronken in de massa van compacte SUV's, is de Nissan Juke de afgelopen maanden discreet gebleven op onze wegen. Nissan probeert hem weer in de schijnwerpers te zetten door geel opnieuw in zijn kleurenpalet op te nemen en, vooral, door zijn interieur volledig te herzien.

De gele kleur, die een zeker succes had bij de eerste generatie Juke, maakt zijn terugkeer in het kleurenpalet. Een "Geel Tonic" gecombineerd met een zwart dak en zwarte velgen op de nieuwe N-Sport afwerking die zorgt voor een dynamische look.

Compleet nieuw interieur

Maar het meest interessante bevindt zich binnenin. Het gehele dashboard is volledig herontworpen om een digitale instrumentatie en een verbreed multimedia scherm van 12,3’’, licht naar de bestuurder gericht, te integreren. De presentatie van het multimediasysteem is ook volledig nieuw en maakt nu een draadloze verbinding mogelijk met Apple Carplay en Android Auto. De uitrusting wordt ook verrijkt op het gebied van comfort en veiligheid, met de achteruitrijcamera standaard meegeleverd, evenals de rijstrookoverschrijdingswaarschuwing, onder andere.

Het geheel is dus bijzonder modern, en brengt een geheel andere sfeer aan boord, vooral omdat er enkele kleuraccenten die passen bij de exterieurkleur verschijnen.

Onveranderde motoren

Echter, op technisch vlak verandert de Juke niet. Hij blijft aangeboden met twee motorisaties: een kleine 1.0l benzine van 115 pk, en een hybride van 145 pk afkomstig van Renault.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in