"Auto van het Jaar 2021" wordt onthuld via webcast

3j geleden

De uitreiking van de felbegeerde prijs "De auto van het jaar 2021" zal op maandag 1 maart 2021 vanaf 15.00 uur live op het internet worden uitgezonden. De ceremonie vindt plaats in Genève, ook al is er dit jaar geen autosalon in de Zwitserse hoofdstad.

De trofee van "Auto van het Jaar", die sinds 1964 wordt uitgereikt, is de meest prestigieuze en felst begeerde prijs in de autowereld. Een jury van 59 autojournalisten (uit 22 landen) kiest de winnaar uit de zeven modellen die er in de eerste ronde in geslaagd zijn zich bij de groep met de laatste kandidaten te voegen.

De finalisten van dit jaar zijn de Citroën C4, de Cupra Formentor, de Fiat 500, de Land Rover Defender, de Skoda Octavia, de Toyota Yaris en de Volkswagen ID.3. De verkiezing vindt ook dit jaar onder een andere vorm plaats. Net als in 2020 vindt de ceremonie niet plaats als openingsmanifestatie van de persdagen van de Geneva International Motor Show (GIMS), maar zal ze alleen live op internet worden uitgezonden.

Stip in uw agenda alvast maandag 1 maart 2021 aan. Dan wordt vanaf 15.00 uur de uitreiking van de prijs "Auto van het Jaar" uitgezonden op de website van het internationale autosalon van Genève. Meer info op www.gims.swiss.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in