Audi Q4 e-tron ontbloot zijn interieur

3j geleden

Als voorbeschouwing op de definitieve onthulling op 14 april, toont Audi het interieur van zijn nieuwste elektrische SUV.

 

Gebaseerd op de Skoda Enyaq en de Volkswagen ID.4 heeft de compacte Audi Q4 e-tron zijn looks nog niet prijsgegeven. Het interieur wel. Het dashboard, met een bijna zeshoekig sportstuur (met aanraakbediening) en een LCD-instrumentenpaneel aan boord, trekt de kaart van het design.

Het grote nieuws is het optionele head-up display, dat gebruikmaakt van augmented reality. In deze zeer digitale wereld heeft Audi de nadruk gelegd op interieurruimte met her en der verspreide opbergvakken met een totale inhoud van 25 liter. De kofferbak kan minstens 520 liter slikken en zowel voor- als achteraan is er veel beenruimte.

Naast de traditionele lederen afwerkingen biedt de Line S-versie een nieuwe combinatie van synthetisch leder en Dinamica, een materiaal dat eruitziet en aanvoelt als suède, maar dat gemaakt is van 45% gerecycled polyester uit bijvoorbeeld textiel en PET-flessen.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in