AC Schnitzer maakt van de BMW X5 xDrive 40d een monster

1w geleden

Na de recente restyling ligt de BMW X5 ook weer op de tekentafel bij AC Schnitzer. Met hun aanpassing van de dieselversie xDrive 40d laat de Duitse tuner geen kans onbenut.

Terwijl de Beierse familie-SUV al een 'M'-versie met V8 heeft, heeft AC Schnitzer besloten om hem op zijn eigen manier nog sportiever te maken. De X5 krijgt een speciale behandeling die bestaat uit een aangepaste bodykit, imposante 22-duimvelgen, een verlaagde ophanging. Maar dat is niet alles: de dieselmotor van de X5 xDrive40d heeft ook een vermogensboost gekregen, tot 382 pk en 780 Nm koppel.

Nog sportiever

Het sportieve uiterlijk van de BMW X5 is versterkt door de toevoeging van een agressievere voorspoiler, bredere zijschorten en een imposante achterspoiler, wat de auto een atletischer uiterlijk geeft. Daarnaast voegen de nieuwe lichtmetalen 22-duimsvelgen 'AC5' een vleugje raffinement toe aan het totaalpakket. De wegligging is ook verbeterd door de spoorbreedte voor en achter op te rekken. De Duitse tuner zoekt ook verder naar nieuwe mogelijkheden voor de benzine- en hybrideversies van de Beierse SUV.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in