D'Ieteren biedt nu via zijn dochteronderneming My Way tweedehandsauto's van alle merken aan.

10mnd geleden | Nicolas Morlet

My Way, het label voor tweedehandsvoertuigen van de groep D'Ieteren, biedt voortaan tweedehandsvoertuigen van alle merken aan en is dus niet langer beperkt tot voertuigen van de groep Volkswagen. Hiermee bouwt de tak voort op de sterke groei van de afgelopen twee jaar.

Tussen 2020 en 2022 steeg de verkoop van My Way met 25%, van 15% naar meer dan 20% van de Belgische markt, ondanks de verschillende crisissen. Ook de website www.myway.be  heeft een razendsnelle stijging doorgemaakt met 212% aan bezoekers. Op basis van dit succesverhaal wilde My Way zijn aanbod uitbreiden naar andere merken: sinds dit jaar zijn tweedehandswagens van een twintigtal verschillende fabrikanten beschikbaar met de kwaliteitsnormen van My Way.

"We houden vast aan de eisen die My Way tot een succes hebben gemaakt", legt Vincent Hallez, marketing project manager bij My Way, uit. "De voertuigen die wij doorverkopen mogen niet ouder zijn dan acht jaar en moeten minder dan 150.000 kilometer hebben. Ze worden uiteraard gecontroleerd en volledig gereviseerd om gecertificeerd te worden en krijgen een garantie die op sommige voertuigen kan oplopen tot vijf jaar. Met meer dan 3.000 voertuigen die rechtstreeks beschikbaar zijn via bijna 200 officiële verkooppunten, biedt My Way de ruimste keuze aan premium occasievoertuigen in België.

Dit jaar lanceerde My Way ook My Way Buy, een exclusieve dienst die rechtstreeks auto's koopt van particulieren met het professionalisme en de ernst van het merk. "Dit gebeurt in een paar eenvoudige stappen," vervolgt Vincent Hallez. "De klant voert online de belangrijkste kenmerken van zijn of haar voertuig in en ontvangt onmiddellijk een gegarandeerde prijsofferte. De klant gaat naar een van onze inspectiepunten waar een expert de offerte zal bevestigen. Het overeengekomen bedrag wordt dan onmiddellijk en in alle veiligheid overgemaakt op de bankrekening van de klant.”

Tags: Mobiliteit
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in