Kia maakt elektrisch rijden gemakkelijk

4w geleden

Elektrisch rijden is voor veel mensen nog altijd een uitdaging. Het vinden van oplaadpunten, de te betalen prijs, de actieradius... het zijn maar enkele van de factoren die automobilisten tegenhouden. Om deze problemen op te lossen, heeft Kia zijn eigen laadoplossingen bedacht.

Rijden in een elektrische auto kan een begrenzing betekenen voor mensen die er (nog) niet aan gewend zijn of die de sprong nog niet hebben gewaagd. Om de instap in de wereld van elektrische auto's te vergemakkelijken, versoepelt en optimaliseert de reeks oplaadoplossingen van Kia de ervaring van bestuurders van elektrische auto's, zowel thuis als over heel Europa.

Betrouwbaarheid en gemak

Om laadsessies van hoge kwaliteit te garanderen, biedt Kia oplaadpunten die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, afgestemd op de behoeften van de klant. De oplaadpunten Smart en Smart Business werden ontworpen met in het achterhoofd alles wat je nodig hebt voor een makkelijk gebruik. Ze worden ondersteund door een 24/7-service in geval van technische problemen. De oplaadpunten zijn ook intelligent, beheren het elektriciteitsverbruik en ontvangen updates die ervoor zorgen dat ze altijd het neusje van de zalm zijn.

Op maat van huisgebruik

De belangrijkste eigenschap van Kia’s oplaadpunten is hun vermogen om zich aan te passen aan het elektriciteitsverbruik van de gezinswoning. Het oplaadpunt vermindert automatisch de hoeveelheid elektriciteit die van de huismeter wordt afgenomen als er meerdere apparaten tegelijk zijn ingeschakeld.

Twee abonnementsopties

Om zo ver mogelijk te reizen zonder beperkingen, biedt Kia twee abonnementspakketten om aan de behoeften van alle bestuurders te voldoen. Kia Charge Easy is ontworpen voor wie korte afstanden aflegt en voornamelijk thuis oplaadt, zonder maandelijkse abonnementskosten. Kia Charge Plus biedt kortingen voor regelmatige gebruikers van openbare oplaadpunten. De applicatie Kia Charge biedt intuïtief beheer van oplaadsessies. Of je nu een oplaadpunt selecteert in de app of de QR-code op het oplaadpunt scant, het is eenvoudig om een sessie te starten en te stoppen. Alle laadsessies worden vermeld in je gebruikersaccount en je ontvangt één maandelijkse factuur voor al je activiteiten.

Transparante facturering in heel Europa

Oplaadtarieven zijn eenvoudig te raadplegen op het portaal Kia Charge. Aan het einde van elke maand ontvangt de gebruiker één factuur met alle details van de laadsessies.

Met een van de grootste openbare oplaadnetwerken in Europa biedt Kia toegang tot meer dan 600.000 oplaadpunten verspreid over het hele continent. De verschillende oplaadpunten kunnen ook direct via de mobiele applicatie worden gevonden.

Kia Charge biedt een uitgebreide en praktische oplossing voor de oplaadbehoeften van bestuurders van elektrische voertuigen. Met een uitgebreid netwerk, vereenvoudigd beheer en transparante tarieven vergemakkelijkt Kia de overgang naar elektrische mobiliteit.

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in