Car-Pass evolueert naar een elektronisch onderhoudsboekje

5mnd geleden | Maxime Pasture

Vanaf 2024 zal ook de onderhoudshistoriek op Car-Pass verschijnen. Voor de vzw was het daarom tijd voor de lancering van een nieuwe videocommunicatiecampagne.

"Elke auto heeft een leven gehad. Dankzij Car-Pass ontdek je dat verleden". Dat is de nieuwe campagne van Car-Pass, met garantie op een reële kilometerstand. Michel Peelman, CEO van Car-Pass: "Wat in 2009 begon met de rode Volvo in zijn achteruit is uitgegroeid tot een krachtige saga die ons merk bekendheid geeft, campagne na campagne. Sterker nog, onze rode Volvo speelt opnieuw een speciale rol in de nieuwe film.”

Je kunt hem hier of hieronder bekijken.

Car-Pass: jaar na jaar ontwikkelingen

Door kilometertellerfraude tegen te gaan, heeft de VZW Car-Pass altijd geprobeerd kopers en de legale praktijken van de handel in tweedehandsauto's te beschermen. Sinds 2019 vermeldt het verplichte document ook de Euronorm, de CO2-uitstoot, de noodzaak van een controle na een ongeval en eventuele terugroepacties die zijn gestart. Begin 2024 zal ook de onderhoudshistoriek van elk tweedehandsvoertuig op de Car-Pass worden vermeld.

Lees ons volledige interview over dit onderwerp in Auto Trends #323, november 2023.

Abonneer je hier.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in