Harry King kampioen in de Porsche Carrera Cup Benelux 2022

11mnd geleden | Maxime Pasture

Na een dubbele zege in de slotmeeting op Duitse circuit van Hockenheim heeft Harry King zijn seizoen in de Porsche Carrera Cup Benelux 2022 zeer mooi afgesloten.

De 21-jarige Harry King won de beide wedstrijden op de Duitse omloop en is zo zeker van de eerste plaats in de eindstand, voor de Belgen Glenn van Parijs (NGT Racing) en Ghislain Cordeel (GP Elite).

Voor Harry King, voormalig kampioen in de Porsche Carrera Cup GB, is het dus de tweede titel in een competitie van Porsche “en zijn naam is echt een meerwaarde voor ons mooie palmares”, aldus Series Manager van de Porsche Carrera Cup Benelux, Olivier Aerts. “We hebben dit seizoen een zeer mooie competitie gezien, met strijd tot de laatste meter van het kampioenschap op heel veel fronten. Ik zou bij deze de gelegenheid te baat willen nemen om alle rijders, teams, medewerkers en partners te bedanken voor een fantastisch mooi kampioenschap dat voor mij zeker de verwachtingen heeft ingelost. Ik kan iedereen bij deze nu al verzekeren dat we volop aan het seizoen 2023 aan het werken zijn en dat seizoen belooft opnieuw erg mooi te worden.” ​

De laatste zeges in Pro-Am en Am waren in beide races voor Sören Spreng (Black Falcon) en DUWO Racing-rijder Giovanni Scamardi. De kampioenen in de beide categorieën zijn uiteraard Jan Lauryssen (Q1 TrackRacing) in Pro-Am en Sébastien Lajoux (DUWO Racing) in Am. Lucas van Eijndhoven (JW Raceservice) is de nieuwe Rookie-kampioen in de Porsche Carrera Cup Benelux.

Tags: Sport Porsche
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in