Sport

Sport

Rodrigue Gillion - Overwinning in 24 uren van Zolder

1w geleden | Maxime Pasture
Omdat het seizoen 2023 van de Auto Trends-coureur eindigde met twee ongelukkige uitvallers in GT4 Europe, beslisten we terug te blikken op het beste resultaat uit zijn carrière, eind augustus behaald tijdens de 24 uren van Zolder.
Sport

GM officieel motorleverancier voor Formule 1

1w geleden | Laurent Zilli
De Amerikaanse gigant General Motors heeft zich officieel aangemeld bij de Fédération Internationale Automobile (FIA) als motorleverancier voor de Formule 1 vanaf 2028. Maar dat betekent nog niets.
Videos

Ken Blocks postume video Two aangekondigd

2w geleden | Laurent Zilli
Hoonigan en Audi Sport hebben de trailer voor Ken Blocks ultieme gymkhana op YouTube gezet.
Nieuwe auto’s

Ferrari 499P Modificata: de Le Mans-auto voor rijke klanten

4w geleden | Laurent Zilli
Vier maanden na de historische overwinning in de 24 uren van Le Mans, kapitaliseert Ferrari op dit succes met een gelimiteerde serie van de winnende auto, aangeboden aan privéklanten die zich onder elkaar kunnen vermaken op een paar circuits.
Nieuwe auto’s

"Ice Man" geeft Zeekr vleugels

4w geleden | Laurent Zilli
F1-wereldkampioen Kimi Räikkönen is ingehuurd door de Chinees-Zweedse fabrikant om de prestaties van zijn sportmodellen te verfijnen.
Insoliet

Maak een wandeling over het circuit van Spa-Francorchamps via Google Maps

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Afgelopen mei reed de Google Street View-auto rond het vircuit van Spa-Francorchamps om het Formule 1-circuit te fotograferen. De beelden staan nu online, zodat iedereen het legendarische circuit kan verkennen vanaf zijn computer of smartphone.
Sport

Een teamoverwinning en een individuele derde plaats: de Belgian VW Club schittert op de e-Rally Monte Carlo.

1mnd geleden | Nicolas Morlet
De Belgian VW-club schitterde dit weekend tijdens de E-Rallye Monte-Carlo, een regelmatigheidrally die uitsluitend is voorbehouden aan 100% elektrische auto's en die nu al voor de zevende keer plaatsvindt. De Belgen behaalden de eindzege voor het team...
Sport

Rodrigue Gillion - Van Ardense douche naar Italiaanse oven

2mnd geleden | Maxime Pasture
In de GT volgen de raceweekenden elkaar snel op. Maar ze zijn nooit hetzelfde. Na zijn beste GT4 Europe meeting op eigen bodem in Spa Francorchamps was Rodrigue Gillion minder succesvol op de tweede Italiaanse meeting van het seizoen, in Misano.
Nieuwe auto’s

Lotus Type 66, het puurste circuitwapen

3mnd geleden | Laurent Zilli
Het merk Lotus zit al ver in zijn overgang naar 100% elektrisch, maar lijkt zich nog steeds te willen overgeven aan een beetje nostalgie. Het bewijs daarvan is dit miljonairsspeeltje, dat heel anders is dan ander onbetaalbaar speelgoed.
Columns

VAN DE REDACTIE - Affaire Verstappen: een gekkenhuis!

3mnd geleden | Stéphane Lémeret
Eind augustus had 'het volk' blijkbaar niets beters te doen dan uit te halen naar Max Verstappen omdat hij iets te hard reed op een snelweg in Nice, achter het stuur van zijn Aston Martin Valkyrie.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in