Sport

Sport

WEDSTRIJD - Word jij onze VW Fun Cup co-piloot?

1w geleden
Heb je er altijd al van gedroomd om met een professionele piloot in een racewagen te stappen ? Doe dan mee aan onze wedstrijd ! Er zijn 10 tickets winnen !
Sport

Dacia Sandrider: "Gemaakt om te winnen”

2w geleden | Laurent Zilli
Heel losjes geïnspireerd op een concept uit 2022, is deze machine een racebuggy waarmee Dacia van plan is deel te nemen aan de Dakar Rally, te starten met de eerstvolgende editie.
Nieuwe auto’s

Virtuele race met een echt doel: de broers Borlée steunen de Belgazelles

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Kevin, Jonathan en Dylan Borlée, legendes van de Belgische atletiek, zullen deelnemen aan een wedstrijd op autosimulators om de "Belgazelles" Morgane Borlée en Aurelia Faranna te steunen, die deelnemen aan de Rallye Aïcha des Gazelles 2024. Het...
Nieuwe auto’s

Red Bull bereidt een "echte auto" voor

1mnd geleden | Laurent Zilli
Het meervoudig wereldkampioen F1-team heeft zojuist aangekondigd dat 2024 het geboortejaar wordt van de RB17. Dit wordt geen eenzitter, maar een hypercar die in 50 exemplaren wordt geproduceerd.
Insoliet

Max Verstappen: te jong om een auto te huren?

1mnd geleden | Laurent Zilli
Grappige situatie tijdens het feestweekend: een medewerker van een autoverhuurbedrijf handhaafde strikt de regels met betrekking tot de sportiefste modellen in de catalogus. En het maakte niet uit of de klant drievoudig wereldkampioen was.
Sport

Rodrigue Gillion - Overwinning in 24 uren van Zolder

3mnd geleden | Maxime Pasture
Omdat het seizoen 2023 van de Auto Trends-coureur eindigde met twee ongelukkige uitvallers in GT4 Europe, beslisten we terug te blikken op het beste resultaat uit zijn carrière, eind augustus behaald tijdens de 24 uren van Zolder.
Sport

GM officieel motorleverancier voor Formule 1

3mnd geleden | Laurent Zilli
De Amerikaanse gigant General Motors heeft zich officieel aangemeld bij de Fédération Internationale Automobile (FIA) als motorleverancier voor de Formule 1 vanaf 2028. Maar dat betekent nog niets.
Videos

Ken Blocks postume video Two aangekondigd

3mnd geleden | Laurent Zilli
Hoonigan en Audi Sport hebben de trailer voor Ken Blocks ultieme gymkhana op YouTube gezet.
Nieuwe auto’s

Ferrari 499P Modificata: de Le Mans-auto voor rijke klanten

3mnd geleden | Laurent Zilli
Vier maanden na de historische overwinning in de 24 uren van Le Mans, kapitaliseert Ferrari op dit succes met een gelimiteerde serie van de winnende auto, aangeboden aan privéklanten die zich onder elkaar kunnen vermaken op een paar circuits.
Nieuwe auto’s

"Ice Man" geeft Zeekr vleugels

3mnd geleden | Laurent Zilli
F1-wereldkampioen Kimi Räikkönen is ingehuurd door de Chinees-Zweedse fabrikant om de prestaties van zijn sportmodellen te verfijnen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in