Sport

Pagani

Rij een Pagani wanneer je maar wil!

3w geleden
Elke dag in een Pagani rijden is meer dan een luxe. Met een van de modellen van de geniale Horacio Pagani over het circuit scheuren is waaghalzerij! Daarom heeft Racing Unleashed de dromen van veel mensen waargemaakt en een gebouwd die is geïnspireerd...
Nieuwe auto’s

Maserati MCXtrema: Maserati's racebeest

3w geleden
Maserati presenteert de MCXtrema. Een beestachtige versie van de MC20, exclusief gemaakt voor het circuit. Een monster met meer dan 700 pk, klaar om te brullen nu de eerste leveringen op til staan.
Sport

24H of Spa, 100 jaren: historische affiches

1mnd geleden | Maxime Pasture
De CrowdStrike 24 Hours of Spa viert van 26 tot en met 30 juni zijn 100ste verjaardag. SRO Motorsports Group, organisator van het evenement, stelt met veel trots de officiële affiche voor van deze legendarische wedstrijd. Een uitzonderlijke affiche...
Sport

Wedstrijd - Word jij onze VW Fun Cup co-piloot?

1mnd geleden
Heb je er altijd al van gedroomd om met een professionele piloot in een racewagen te stappen ? Doe dan mee aan onze wedstrijd ! Er zijn 10 tickets winnen !
Sport

WEDSTRIJD - Word jij onze VW Fun Cup co-piloot?

2mnd geleden
Heb je er altijd al van gedroomd om met een professionele piloot in een racewagen te stappen ? Doe dan mee aan onze wedstrijd ! Er zijn 10 tickets winnen !
Sport

Dacia Sandrider: "Gemaakt om te winnen”

2mnd geleden | Laurent Zilli
Heel losjes geïnspireerd op een concept uit 2022, is deze machine een racebuggy waarmee Dacia van plan is deel te nemen aan de Dakar Rally, te starten met de eerstvolgende editie.
Nieuwe auto’s

Virtuele race met een echt doel: de broers Borlée steunen de Belgazelles

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Kevin, Jonathan en Dylan Borlée, legendes van de Belgische atletiek, zullen deelnemen aan een wedstrijd op autosimulators om de "Belgazelles" Morgane Borlée en Aurelia Faranna te steunen, die deelnemen aan de Rallye Aïcha des Gazelles 2024. Het...
Nieuwe auto’s

Red Bull bereidt een "echte auto" voor

3mnd geleden | Laurent Zilli
Het meervoudig wereldkampioen F1-team heeft zojuist aangekondigd dat 2024 het geboortejaar wordt van de RB17. Dit wordt geen eenzitter, maar een hypercar die in 50 exemplaren wordt geproduceerd.
Insoliet

Max Verstappen: te jong om een auto te huren?

3mnd geleden | Laurent Zilli
Grappige situatie tijdens het feestweekend: een medewerker van een autoverhuurbedrijf handhaafde strikt de regels met betrekking tot de sportiefste modellen in de catalogus. En het maakte niet uit of de klant drievoudig wereldkampioen was.
Sport

Rodrigue Gillion - Overwinning in 24 uren van Zolder

5mnd geleden | Maxime Pasture
Omdat het seizoen 2023 van de Auto Trends-coureur eindigde met twee ongelukkige uitvallers in GT4 Europe, beslisten we terug te blikken op het beste resultaat uit zijn carrière, eind augustus behaald tijdens de 24 uren van Zolder.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in