Eerste epidose webserie Alfa Romeo F1 staat online

1j geleden | Nicolas Morlet

Voortbouwend op het succes van de Netflix-serie "Formula 1: Drive to Survive", lanceert Alfa Romeo F1 Team Orlen de meeslepende webserie "Beyond the Visible", die de kijker naar het hart van het Formule 1-team brengt.

"Beyond the Visible" is een volledig digitaal project dat het publiek meeneemt achter de schermen van het Alfa Romeo F1 Team Orlen. Voor het eerst zullen fans en nieuwe liefhebbers van over de hele wereld tijdens de weekends van verschillende races een kijkje achter de schermen kunnen nemen en het dagelijkse leven van de coureurs en experts kunnen ervaren.

Bovendien zullen zij getuige zijn van de strategische beslissingen, het ontwerp van de auto's en motoren, de complexe logistiek, de innoverende technologische oplossingen en de onuitputtelijke middelen die aan onderzoek en ontwikkeling worden besteed.

De docuserie, geproduceerd door Lunartic Productions, bestaat uit vijf afleveringen en bonuscontent die tijdens het raceseizoen 2022 op de socialemediapagina's van Alfa Romeo zullen worden gepubliceerd.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in